Konu
:
Ispanaklı Mantarlı Levrek Dolması
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Mantarlı Levrek Dolması
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Mantarlı Levrek Dolması
2 adet karadeniz levreği
1 demet ıspanak
1 kase taze mantar
3 adet közlenmiş biber
2 diş sarımsak
Yeteri kadar tuz
Servis için:
1 demet karabiber
1 tutam kuzu kulağı
9-10 adet taze soğan
1 demet çeri domates
Yeteri kadar marul
Sıvıyağ
Limon
Mantarları, sarımsakları ve közlenmiş biberleri küçük küçük doğrayın
Ispanakları doğrayın
Tavaya yağ koyup mantarı ve sarımsağı hafif kavurun
Közlenmiş biberi ve ıspanağı ilave edin
Tuzunu, biberini atıp karıştırın
Fırın tepsisine asma yaprağı dizin
Yağ dökün
Balıkları temizleyip karnını açın
Tuzunu ve karabiberini atın
İç harcı balığın karnına doldurun ve tepsiye alın
Diğer balığa da aynı işlemi yapın
Dilerseniz balığı koymadan önce 3 dal taze soğanı sıcak suya batırıp çıkarın
Tepsiye koyup balığı üzerine yerleştirerek balığa düğümler atabilirsiniz
Üzerlerine sıvıyağ dökün
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin
Salata malzemelerini doğrayıp servis tabağına koyun ve balıkları üzerine yerleştirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul