Konu
:
Krokan
Yalnız Mesajı Göster
Krokan
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Krokan
Staj yerinde bunlardan çok yapıyoruz paylaşmak istedim
Malzemeler
2 su bardağı tuzsuz yer fıstığı
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı su
Hazırlanışı
Su ve toz şekeri orta derinlikte bir tavaya alın
Sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın
Fıstıkları tavaya ilave edin
Kısık ateşte fıstıkların rengi değişene kadar pişirmeye devam edin
Tavayı ocaktan indirin
Düz bir zemine yağlı kâğıt ya da folyo serin
Tavadaki karışımı kâğıdın üzerine döküp soğumaya bırakın
Kare parçalar elde etmek için krokanlar soğurken bıçakla üzerine çizikler atın
İyice soğuduktan sonra parçalara bölüp servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul