Konu
:
Pırasalı Tavuk Çorbası
Yalnız Mesajı Göster
Pırasalı Tavuk Çorbası
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pırasalı Tavuk Çorbası
Malzemeler
Derisi soyulmuş bir adet tavuk göğsü
Kabuğu soyulmuş, doğranmış küçük boy patates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet doğranmış pırasa
Yapılışı
Tavuğu bir tencereye koyun üzerini geçecek şekilde su doldurun
20 dakika kadar haşlayın
Sonra tavuğu çıkarıp soğumaya bırakın
Soğuduktan sonra gelişigüzel parçalara ayırın
Patatesleri de 15 dakika kaynatın
Ayrı bir tencereye yağ dökün
Pırasaları ekleyin ve yumuşayana kadar 5 dakika pişirin
Daha sonra üzerine patatesleri ve tavuk parçalarını ilave edin
Bu karışımı pürüzsüz bir hal alana kadar blender'da ezin
Kısık ateşte 20 dakika kadar kaynamaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul