Konu
:
Tavuklu Sebzeli Vok
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Sebzeli Vok
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Sebzeli Vok
Tarif
Vok isitiliyor,icine cok az sivi yag ekleniyor
rendelenmis soganlar yagda kavruluyor
ince jülyen seklinde kesilmis havuc,taze fasulye,lahana ilave ediliyor soteleniyor
haslanmis tavuk eti eklendikten sonra soteleniyor
Cin makarnasi,(GLAS NUDELN) suda cok az islatilip sebzeler sotelene kadar bekletiliyor
Sonra sebzelere ilave edilmek üzere makasla kesiliyor cok uzun oldugu icin
Almanyadaki arkadaslar bu makarnayi rewe,kaufland,penny'de bulabilirler tavuk etini haslarken suyuda makarnalari islatmakta kullaniliyor
makarna ilave edilince azar azar tavuk suyuyla yumusatiliyor
Filipin baharatlariyla tatlandiriliyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul