Yalnız Mesajı Göster

Tavuklu Sebzeli Vok

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Sebzeli Vok







Tarif

Vok isitiliyor,icine cok az sivi yag ekleniyor

rendelenmis soganlar yagda kavruluyor

ince jülyen seklinde kesilmis havuc,taze fasulye,lahana ilave ediliyor soteleniyor

haslanmis tavuk eti eklendikten sonra soteleniyor

Cin makarnasi,(GLAS NUDELN) suda cok az islatilip sebzeler sotelene kadar bekletiliyor

Sonra sebzelere ilave edilmek üzere makasla kesiliyor cok uzun oldugu icin

Almanyadaki arkadaslar bu makarnayi rewe,kaufland,penny'de bulabilirler tavuk etini haslarken suyuda makarnalari islatmakta kullaniliyor

makarna ilave edilince azar azar tavuk suyuyla yumusatiliyor

Filipin baharatlariyla tatlandiriliyor


Alıntı Yaparak Cevapla