Konu
:
Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana
Malzemeler :
2 demet karalahana
250 gr
kuzu eti
1 soğan
1 su b
haşlanmış barbunya
1 çorba k
domates salçası
1 çorba k
biber salçası
1 su b
yarma mısır
1 çorba k
tereyağı
Fındık yağı
Tuz
Su
Hazırlanışı
1 su bardağı yarma mısırın üzerine sıcak su ilave edin ve yarma mısırı dinlendirin
Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın
Üzerine 250 gr
kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun
1 soğanı yemeklik kesin ve etlerin üzerine alın
Üzerine 2 çorba kaşığı mısır unu, domates ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin
Tencereye 1 su bardağı haşlanmış olan barbunyayı ve Üzerine sıcak su ilave edin ve pişirin
Tencereye yarma mısırı ilave edin
2 demet karalahanayı kesin
Karalahanayı başka bir tencereye alın ve üzerine su ilave edin ve karalahanayı pişirin
Karalahanayı tencereye ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul