Yalnız Mesajı Göster

Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana



Malzemeler :

2 demet karalahana

250 gr kuzu eti

1 soğan

1 su b haşlanmış barbunya

1 çorba k domates salçası

1 çorba k biber salçası

1 su b yarma mısır

1 çorba k tereyağı

Fındık yağı

Tuz

Su

Hazırlanışı

1 su bardağı yarma mısırın üzerine sıcak su ilave edin ve yarma mısırı dinlendirin Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın Üzerine 250 gr kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun 1 soğanı yemeklik kesin ve etlerin üzerine alınÜzerine 2 çorba kaşığı mısır unu, domates ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin

Tencereye 1 su bardağı haşlanmış olan barbunyayı ve Üzerine sıcak su ilave edin ve pişirin Tencereye yarma mısırı ilave edin

2 demet karalahanayı kesinKaralahanayı başka bir tencereye alın ve üzerine su ilave edin ve karalahanayı pişirinKaralahanayı tencereye ilave edin

Alıntı Yaparak Cevapla