Konu
:
Milföyden Fil Kulakları
Yalnız Mesajı Göster
Milföyden Fil Kulakları
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföyden Fil Kulakları
Malzemeler:
- 4 adet milföy hamuru
- 1 su bardağı toz şeker
Milföy hamurları iyice yumuşadığında, yanyana dizin
Bir merdane yardımıyla, şekildeki gibi birbirlerine yapışmalarını sağlayın
Üzerlerine bolca toz şeker serpin ve merdane ile üzerinden geçin
Toz şekerin tam bir ölçüsü yok aslında, ama bol bol serpmeniz gerekiyor; çünkü
kuru
pastaya tek tat veren şey toz şeker
Ardından, hamurun her iki ucundan başlayarak, eşit bir şekilde sıkı sıkı sararak ortaya kadar gelin
Bir folyoya sararak veya kapalı bir kap içinde buzdolabında 1 saat kadar bekletin
Rulo halindeki hamuru buzdolabından çıkartın
Yağlı kağıt serdiğiniz veya yağladığınız bir tepsiye, ince ince dilimleyerek dizin
Önceden ısıtılmış 200 derece frında, 10-15 dakika kadar (renkleri hafif kızarıncaya dek) pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul