Yalnız Mesajı Göster

Bu Mektup Sana...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Mektup Sana...

Bu mektup sana Aşkım Bi Tanem Sevdiğim Sana Söyleyemediğim Ve Söylemek İstediklerim, Burda Sana

Haykırıyor, Seher Bu Yürek Seni Ölümüne İstiyor, Gecemde Gündüzümde, ağladığımda güldüğümde, yani Herşeyimde sen

Varsın, Senin Sevgin var, bana Ne Oldu Böyle Bilmiyorum Ama Bildiğim Tek Şey var, Seni Deliler Gibi Sevdiğim, Bu Sevgi Öyle

Böyle Bir Sevgi Değil; Ölümüne, dünyasına Ve Ahiretine Yani Ebediyete Kadar Sürecek Sen Sevsende Sevmesende Seninle

kalbi Atan, Seninle Sevinen, Seninle Gülen Seninle Ağlayan, her ne Olursa Olsun Yüreği senle çarpan Biri olucak Ve Hep

Seninle Olabilme umudunu Taşıyacak Sana Sevdamı Sayfalarca Haykırmak isterdim Ama Bazı Şeyleri tarif Etmek Zor

OLuyor, İnsan Bazen Duygularını anlatıcak Kelime Bulamıyor Yada Bulduğu kelimeleri, Anlatmak istedidiklerine layık

Görmüyor Bazen Bir Umut, Bazen Gözyaşı, Uykusuz geceler, herkeste Herşeyde Seni Görmeler, Bazen Bir Tebessüm,

Bazen Hayaller, bazen korku, bazen sevinç, Yani Yaşamak Sensin Benim İçin Belki Bunları Sana Söyliyemedim, Belki

Bunları Hiç Bilmiyeceksin, Hiç Görmiyeceksin Ama Önemi Yok Benim İçin, Bırak Sana Söylemeyi Buraya Yazarken Bile

Ellerim Titiriyor Gözlerim Doluyor, Seni Sevdiğimi bir ben, Bir Allah, Birde Badi Biliyor, ve Biliyormusun Beni Bir Tek O

Anlıyor, Belki Birgün Nette Gezerken Bir Tesadüfle Bu Sevda Dolu Sayfayı Görüceksin, Belki BiLeceksin Belki Bilmiyeceksin

Yada Ben "Olmaz Derse Ne Yaparım Şimdi En Azından Bir Umudum var" Tabusundan Vazgeçip Sana Sevdamı

Anlatabildiğimde Benden Öğrenip Göreceksin Ama Sen Görsende Görmesende Bu Sayfada Sevdamla beraber Yani Ben

Ölünceye Kadar Yaşayacak Sevsende Sevmesende Bu Kalb Ebediyete Kadar Seninle Atacak!

Alıntı Yaparak Cevapla