Konu: Sonsuz Ask
Yalnız Mesajı Göster

Sonsuz Ask

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sonsuz Ask

Seni neden bu kadar çok sevmişim diye soruyorum yüreğime?Düşünmeden,sonunun ayrılık olduğunu bilerek hem deSusuyor yüreğim,cevap yokİmkansızlığını görerek sonuna dek kapılarını neden açmış bu yürek?Belki de cevap senin imkansızlığında gizli

Belki de imkansız olduğundan bu kadar değerliydinYüreğim bir rüya görüyormuş seninleHer mutlu uyandığı sabahta yanında seni bulduğunu sanıyordu yaAslında her gün başka bir rüyaya uyanıyormuş,içinde sen olanZaten gerçeğe hiç açmadı ki gözleriniGönül gözüyle sevmek bu işteGözlerinle uyurken gerçekleri göremezsinGönül gözün açıktır onu kapatman imkansız olduğundan sevdikçe seversin işteNe seni dinler,ne gerçek dedikleriniVe bir gün sen zamansız uyandırıncaYanımda ve elimde sadece yüreğimdeki gerçek sevgiyle kalakaldım işteBaşka da gerçek olan birşey yokmuş kiOrtada sana olan duygularıyla dolu kırık bir kalp ve yokluğundan kalan koskoca bir boşlukBenim gerçeğim bu oldu işte

Bitti Gördüğüm senli rüyalar,mutluluklar,seninle ilgili tüm umutlar bittiİstediğin buydu bitti

Sevgim gerçek olduğu kadar çaresiz ve yanlızdı bittiRüyalar bitince yürek acılarla karşılaştı ve bittiKızamıyorum artık sanaSen başka yüreklerde yaşamak istedin sadece,başka baharları özledin belki deBunu gören yüreğim kendini korumak zorundaydı bittiAğlayıp çırpınmanın da çözüm olmadığını biliyor şimdiO yüzden hiç sesi çıkmıyorÇıkmayacak ta çünkü hatasını biliyorKarşılıksızlığını ,imkansızlığını bile bile sevdiği için suçlu olduğunu biliyor

Alıntı Yaparak Cevapla