10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizlik Hüküm Sürüyor Gecemde...
Gecenin bir yarısı
Yalnızlık başucumda yine  Yine bir sessizlik hakim herşeye  Yine bir sensizlik hakim geceme 
Sensizlik 
Ve 
Sessizlik 
Gürültünün orta göbeğinde ve kocaman bir sessizliğin içinde debeleniyorum şimdi 
Hatıralarla birlikte karşıma çıkan görüntülerin oluşturduğu bir gürültü hakim etrafıma ve artık sensiz oluşumu hatırlatan bir sessizliğe gömülü yüreğim çaresiz 
Hatıralar 
Sen
Sen ve ben 
Biz 
Hasretimin son damlası da akmak üzere artık gözlerimden 
Özlemim içinde saklı, sevgim Yüreğim ve yüreğimdeki yerin 
Herşey 
Sana ait olan herşey , o küçücük damlanın içinde akmak istemekte şimdi, nedensiz gitmeler peşinde hepsi 
Off 
Havaya bakmalıyım
Ve o 
Son gözyaşım yıldızlar gibi asılı kalmalı gözpınarımda 
Esir olmalı,esir kalmalı yüreğimin ortasında 
Gecenin bir yarısı 
Yalnızlık başucumda yine  Ve bir sessizlik hakim herşeye 
Gözlerim havada  Gözlerim yıldızlarda 
Bir yıldız kaysa şimdi 
Kaysa ve bir dilek kopsa içimden 
Taa derinimden bir sen çıksa mesela!
O gece tuttuğun dilek yada Hani aklından geçirdiğin sabahlarken birlikte Beşiktaş'ta 
Mesela o geçse şimdi aklımdan ve geçtiği anda bir yıldız kaysa ,gecenin karanlığında kaybolsa 
O yıldızla birlikte esir olsa son damla
Akmasa
Akamasa 
Özlemim,sevgim,yüreğim ve yüreğimdeki sen benim olsa 
Şimdi yar!
Şimdi bir yıldız kaysa,
dilimden sadece Haziran Sekiz çıksa
Yüreğimde bir sen oluşsa
Gecenin bir yarısı
Yine bir SeNSiZliK hüküm sürmekte geceme SeSSiZCe 
Hangi mevsimde gelmişti esintin? / Ah yar! / Zulmü ne zaman başlamıştı aşkın? / İsteksiz sevmelere alışmışken yüreğim / Rahatsız gülücükler saklanmışken bedenime  / Ah yar / Ne zaman başladı bir nehir gibi akışın ruhuma? 
Sessizliğin ortasında dolaşırken, saklanmaya çabalayan ruhumla / Esintiler arasında kayboluyordum usulca / Kaçmaktan yorulmuş bedenim ağlarken yavaşça / İnatçı ruhunla nasıl araladın kapılarımı yar? / Zulmün' Evet zulmün ne zaman başlamıştı yar, konuşsana!
|
|
|