Yalnız Mesajı Göster

Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....

Bir veda yazısıdır Bu web sitesini bunca zamandır içimdeki sevinçleri ve üzüntüleri ; aşkları ve ayrılıkları dile getirmek için kullanıyorum Yazdıklarımı beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de oldu Kiminiz yorum yazarak görüşlerinizi dile getirdiniz , kiminiz şöyle bir bakıp geçti

çoğu zaman açık olmaya çalıştım bu sayfalarda, anlatmak istediklerimi anlatırken Bir yazar veya edebiyatçı olmadığım için de anlatmak istediklerimi bazen de anlatamadım

Son zamanlarda sizin de -ihtimal ki- hissettiğiniz biçimde karamsar ve genelde ayrılık üzerineydi tüm yazılanlar Ve testi ancak ve ancak içindekini sızdırırdı

Bu yüzden bir müddet kendi kabuğuma çekilmek istiyorum çünkü, her önüne gelene aşık olduğunu zannedenlerden sıkıldım, çünkü ihtiraslarının adını sevda sananlardan sıkıldım, "ex aşkım" diye başlayan cümlelerden, günde onlarca kez söylenen "seni seviyorum" lardan bunaldım Sevdiğine bir mektup bile yazmadan, sağdan soldan "sms için güzel sözler" diye aramadan sadece kendı duygularını içeren bir notu bir çiçeğe iliştirip sevdiğine göndermeden, gönderme ihtiyacı ve düşüncesini bulamadan başlamış ve bitmiş ilişkilerden sıkıldım, sıkıldım, sıkıldım

Anlattığım şeylerin ve duygularımın boşluğunu derinden hissetmeye başladım Bu yüzdendir ki bir müddet kendi kabuğuma çekiliyorum, daha sade bir yaşam sürmek ve yazılarıma bu elim duyguları daha fazla karıştırmadan

Bu süreçte mail yollayarak beni motive edenlere teşekkür ederim Bir çoğuna cevap yazmaya çalıştım Cevap yazamadıklarım da haklarını helal etsinler

Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmamış mı yaradan;

Yaprak düşer dalından, su iner bulutlardan;

Seviyorum derken bile ayrılır sözler dudaklardan

MAVİ BİR ÖLÜM

Yine sana sesleneceğim

Senin kim olduğunu hiç bilmeden

Senin kim olduğunu en çok bilerek

İsyankar zambakların çılgın nilüferlerin

Dört nala açan kiraz çiçeklerinin

Dudak kıvrımlarına yoldaş olacağım

Sarı bir hüzün kızıl bir gurur

Ve siyah bir öfkeyle konuşacağım sana