10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Veda Yazısıdır, İki Nefes Arası....
Sana dair bir şiirdi altı üstü, yazarken de zoralnacağım bir kelime birikintisi Şarkıların hüzünleri belki kelimelerimi boğan, beni yazmaya iten güç Kim olduğunu bilmediğim bir Ferit ile karşı karşıyayım Kendimden başka herşeyi düşünmeye başladığım bir ruh hali, mutluluğu perdelemiş, kendim de biraz sendelemiş haldeyim Korktuğu başına gelir ya inasanın inanmak bile istemezsin ve zorla ite-kaka yaşamaya çalışmak Nefes alışlarını, yürüyüşlerini, yuktunmalarını ve hatta göz kırpmalarını saymak saydıkça geçen zamanı farklı yorumlamak neye ve kime gore olayını tam oalrak yaşamak mıydı? Yaşamak mıydı?
Kim bilir, neye ve kime gore yorumları bir kenara da sensiz geçen zamanların sayısını ben unutmaya başladım, artık gel neredeysen  artık gel, gel de saymaktan vazgeçeyim Yoruyor beni sensiz geçen zaman, saniyeler adedince yorulmak her saniyeyi yıllarca yaşamak Yazmak da zor geliyor, artık başlamıştım İşi gücü bıraktım, uykumu erteledim, açtım çakkıdı çakkıdı birşeyler, onlar da keyif ve mutluluk vermiyor Tatsız bi sürü yemek yiyorum, tatsız bir sürü sıprayt, kola, kahve, su Kırıklarını da aldıramıyorsun hiç birşeyin, hiç bir şeye 
Vazgeçmekten vazgeçmek bu olsa gerek Yorgun görünüyorum, yorgunum Sever gibi yapmıyorum vakit varken evet bir kaç yaralı ruh bir kaç kola şişesi bendeki buydu  Birşey sevmeye değerse ölmeyede değer Bir kaç uyku hapı bir kaç kıskançlık krizi işte Mutlu olmaya yetmiyor yetmez ki
Bazı yaşanılanların güzel olması gerçeklerin acılığını da değiştirmiyor Kime yazdığımı çok iyi bildiğim ve vermeyi düşünmediğim bu mektubu belki son kez görüşme anında vereceğim Kimbilir o son görüşmeleri ertlemese de, ben çok tedirginim Her harfinde ona bağlanmak her kelimesinde onda olmak nefeslerine ortak olup onu onda yaşamak kelimelerde ancak böyle oluyor Belki bir cümle olabilmek içindi savaşmışlığım Sayfalar adedince biz ve kitaplar dolusu hayatımız olması mıydı?
Bunlar vazgeçilmez değildi, alışkanlıktanda öte tabiiki Sadece arzularındı Beklenti olmuyordu ona dair, herşeyin ona gore şekillenmesimyidi ki içindeki tutsaklık Kendinden bile vazgeçmiş içindeki sevdandan yüreğinden senden benden bizden  
Gidenmi suçludur her zaman? Ne zaman başlar ayrılıklar? Mutsuzluklar biter, ne zaman? Her geçen gün bir parça daha aldı götürdü bizden, aynı kalmıyordu hiç birşey yaşıyorduk kendiliğinden Artık çözülsede ellerimiz, yüreğimiz birbirimizi incitmeden geçmek mümkünlük değildi Kimdi giden, kimdi kalan? Dostuluklar biter ne zaman?
Aslında giden değil kalandır terk eden Ne zaman başlar ayrılıklar, dostluklar biter her zaman 
Küçük bir an´a ait olmak için, nefes almak için, kanarken avuçlarım karşılıksız Üzerimde sevgimin sensiz geçirdiği günler
Merhaba Sensizlik
alinti
|
|
|