Yalnız Mesajı Göster

Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat Bitti

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat Bitti

sAdEcE) sENi uMuRsAMıoRuM ArtıK

ne sensizliğin ucu bucağı görünüor ne de senli günler mutluluk fısıldıor

çökmüş bir binanın son enkazlarını kaldırıorum bugün sensizliğe son busemi takıorum senli gecelerime bir yıldız arıorum bugün senden başka herşeyi düşünücem sensizliğin koynunda uyumak yok artık gündüzleri senli düşünceler dalıp hayyaller ülkesine gitmek we elinden şekeri alınmış bi çocuk gibi dudağnı büküp ağlamaklı yürümek yok

zor oldu pembeyle siyahı aynı anda yaşamak we çok kolaydı durup durup hayıflanmak

sızılarıma bir merhem yaptım kendimce hergün bir defa gülümseme sadece kendim için

senli we sensiz günlerde zorla yaptığım tek şey bu ama artık bir kelebek misali hergün yeniden doğucam hergün başka bir ben içine derin bir çekerek kalkıcak o sıcacık yatağından

artık senden başka şeylerin olduğunu we başka şeyleri de umursamayı öğrendim yırtık bir paltoyla gezen amcalar ayağında soğuktan koruduğunu sanarak giydiği olmayan pabuçlarıyla o minicik çocuklar sofraya hiçbişi koyamadığı için gözyaşlarıyla çocuklarının karnını doyurmaya çalışan çaresiz anneler bir ekmek parası bile bulamadığı için kendi kendini yiyip bitiren babalar

bu kocaman dünyada bunları düşünmek warken senili we sensiz geçen günlere ağlamıycam artık

sıcacık ewimde kahwemi alıp tw karşında otururken bir kez daha şükredicem Allaha beni, senli günlerdeki çöl sessizliğinden we sensiz günlerdeki fırtınadan koruyup,herşeye sahip olduğum hayatıma yeniden başlattığı için

artık ne sen warsın ne de o çekilmez sensizlik

anılar wardı onları da attım bugün düşlerime

artık ne elimden şekerimi alan war ne de bir merheme ihtiyacı olan yara

biras sızlıor ama kanamıor

Alıntı Yaparak Cevapla