Yalnız Mesajı Göster

Sevgiliye Yazılabilecek Aşk Mektubu Örnekleri....

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Yazılabilecek Aşk Mektubu Örnekleri....

AYRILIK ÜZERİNE AŞK MEKTUBU
Gittim senden uzaklara Kopmak istedim hem bedeninden hem yüreğinden vee gözlerindenNedenim vardı senden ayrılmam için Mazeret değildi sana sunduklarım sadece isteğim ortamı yumuşatmaktıGitmek zorundaydım Belki gidecektim ama senden ayrılamayacaktımen azından sende kalacaktı içimdeki ben Zorundaydım bebişim ayrılışlarımın sonundaydım gözyaşlarımızla Bu son vedamdı sana Öncekilerindeki gibi dönüşü yok bu ayrılışın

Belki bana kızacaksın belki nefret edeceksin belki sevmediğimi düşüneceksin belkiler bitmez ki ben böyle giderken Anlıyorum seni ellerimde büyüttüğüm sevdam yüreğimde hissettiğim ey aşk anlıyorum seni sevgili !! ama sen beni anlamayacaksın çünkü ayrılıp gidenler suçlanır hep ama bilinmezki gidenler terkedilenlerden daha çok acı çekerler belki sen, ben gittim diye benden nefret edecek, beni daha çabuk unutacaksın ama ben senden nefret edemeyeceğim ve asla unutamayacağım seni ve sen ben gittiğim için mecbur kalacaksın bensizliğe ama ben sensizliği kendi elimle seçerek ve sana hapis biri olarak gideceğim ve gittim bile

Ayrılık çanları çalarken ayaklarının altında ezilerek gidiyorum ve elveda demeye dilim varmadan, ses yapmadan, ağlamadansusarakgidiyorum

Çünkü seviyorum yani severek ayrılıyorum anlasana kendimi feda ediyorum
ELVEDA!!!

bu da benden ayrılık mektubu teşekrler yesim eline yüreğine sağlık ;)

Alıntı Yaparak Cevapla