06-25-2007
|
|
|
YOLKESER
|
*Aşk ilkokulda kalp çarpıntısı ortaokulda dudak şapırtısı lisede yatak gıcırtısı üniversitede bebek zırıltısı
*Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer Bazıları da çok çok güzel Benim en uzun ve en güzel rüyamsın sen KaRyA'm  
*Kül olmuş ateş yanarmı,buz tutmuş su akarmı,şu gözler seni sevdi BAŞKASINA BAKARMI!
*Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime
*Bazen bir dakika birgün gibidir bazende birgün bir dakika gibidir zamanı değerli kılan tek şey yanımdaki senin varlığındır 
*On kişi sev dokuzuncusu olayım bir kişi sev sonuncusu olayım!
*Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erken Bir sevda yerimden vurdu zaman Şimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı 
*Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse  siz aşıksınız  
*Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır
*Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktı
*Biz denizci değiliz her limanda sevgilimiz olsun, biz liseliyiz sevdikmi birkere severiz 
Bunlarda benden bazı güzel sözler ilgisinin çekenlere 
|
|
|
|