Konu
:
Portakal Sunumu Ve Yeme Biçimi
Yalnız Mesajı Göster
Portakal Sunumu Ve Yeme Biçimi
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakal Sunumu Ve Yeme Biçimi
PORTAKAL SUNUMU VE YEME BİÇİMİ
Ziyafetlerde ikram edilmesi gereken portakallar kalın kabuklu çekirdeksiz portakallar seçilmeli
Aksi olarak ince kabuklu ve çekirdekli portakalları çatal bıçakla kesmek ve yemek zordur
Önce portakalın her iki ucundan bir kapak çıkarmak ve tabağa dik olarak yerleştirmeksol elde çatal sağ elde bıçak olmak üzere uzunlamasına önce dış kabukların yukardan aşağı olmak üzere keserek çıkarmak iç kısmımda ikiye yine kendi üzerinde ikiye keserek dilimler halinde çatalla yemelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul