Konu
:
Ördeğin Kesilmesi Ve Servisi
Yalnız Mesajı Göster
Ördeğin Kesilmesi Ve Servisi
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ördeğin Kesilmesi Ve Servisi
ÖRDEĞİN KESİLMESİ VE SERVİSİ
Kesilmesi güçtür çünki mafsalları serttir
Zor parçalanır en iyi parçaları fileto bölümüdür
İnce uzun filetolardır
Bu bölüm tavuktaki göğüs etinin aynıdır
Mafsalların çevresi bıçağın ucuyla yarıldıktan sonra önce butlar sonra ayni biçimde kanatlar kesilir
Çatal göğüs kemiğinin alt bölümüne saplanmalıdır ve filetolar sırayla kanatın yakın olan yerinden başlayarak göğüs kemiğine doğru çıkarılmalıdır
Filetoları uzunlamasına gövde üzerine dizmeli ve iki tarafına butları ve kanatları yerleştirmelidir
Servis yapılırken bir but bir kanat bir göğüs filetosuyla birlikte verilmelidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul