Yalnız Mesajı Göster

Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler



MENÜ KARTLARININ HAZIRLANIŞINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Düz desensiz beyaz kartların seçimi

Yemek adlarının yazılışında yanlışlık yapılmaması

Her yemek adı yazılışında büyük harfle başlayıp alt alta gelen yemekler aynı hizada yazılması

Bir yemeğin kendisine ait olan garnitürü o yemeğin yazısının tam ortasından veya bitiminden sağa doğru yazılması (Garnitür ait olduğu yemeğin bir alt sırasında yazılarak yer alır)

Yazılan yemeklerin araları küçük işaretlerle ayrılmalı

Yabancı yemek isimleri doğru olarak yazılmalı ve söylenmeli

Alıntı Yaparak Cevapla