Konu
:
Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Yalnız Mesajı Göster
Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler
MENÜ KARTLARININ HAZIRLANIŞINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Düz desensiz beyaz kartların seçimi
Yemek adlarının yazılışında yanlışlık yapılmaması
Her yemek adı yazılışında büyük harfle başlayıp alt alta gelen yemekler aynı hizada yazılması
Bir yemeğin kendisine ait olan garnitürü o yemeğin yazısının tam ortasından veya bitiminden sağa doğru yazılması (Garnitür ait olduğu yemeğin bir alt sırasında yazılarak yer alır
)
Yazılan yemeklerin araları küçük işaretlerle ayrılmalı
Yabancı yemek isimleri doğru olarak yazılmalı ve söylenmeli
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul