Yalnız Mesajı Göster

Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama



Hazırlanan çorbaları göze hoş göstermek ve iştah açıcı hale getirmek için üzerine, maydanoz, nane veya baharat karışımı koymak suretiyle süsleyebilirsiniz

Yağ ve baharat karışımı hazırlanırken yağı tavada yakmadan eritip ateşten alıp içersine kırmızı biber koyup karıştırın, çorbayı servis kâsesine koyduktan sonra bu karışımı üzerine dökün

Nane ve maydanoz da yıkanıp kıyılıp veya yaprak halinde çorba servisine konduktan sonra üzerine serpilir Çorbaların sıcak olarak masaya getirilmesi lâzımdır

Alıntı Yaparak Cevapla