Konu
:
Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama
Yalnız Mesajı Göster
Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama
Hazırlanan çorbaları göze hoş göstermek ve iştah açıcı hale getirmek için üzerine, maydanoz, nane veya baharat karışımı koymak suretiyle süsleyebilirsiniz
Yağ ve baharat karışımı hazırlanırken yağı tavada yakmadan eritip ateşten alıp içersine kırmızı biber koyup karıştırın, çorbayı servis kâsesine koyduktan sonra bu karışımı üzerine dökün
Nane ve maydanoz da yıkanıp kıyılıp veya yaprak halinde çorba servisine konduktan sonra üzerine serpilir
Çorbaların sıcak olarak masaya getirilmesi lâzımdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul