Konu
:
Masalım Gerçek Olmadı Anne
Yalnız Mesajı Göster
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bir varmış bir yokmuş diye masallar başlarmış,çocuklar uyusun diye anlatılırmış,her masalın sonu mutlulukla bitermiş,her masalın sonuda onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine olurmuş
Çocuklarda hayatta hep mutluluk var diye hayatta mutlulukla büyüyeceklerine inanırlarmış
Ancak hayat çocukların sandığı kadar da mutlulukla bitmiyor,yada mutsuzlukla başlayıp mutlulukla bitiyor,yada mutlulukla başlayıp mutsuzlukla bitiyor
Masallar mı yalan söylüyor yoksa hayatmı yalan?hani insan sevince çok mutlu olurdu hani sevgiler ve aşklar yalan değildi
hani her seven kavuşurdu sevdiğine
Anne kül kedisinin son umudu ayakkabaıydı ve bir papuç uğruna mutluluğu yakaladı
Leyla ve mecnun kavuşamdı ferhat ve şirin mutlu olamadı ama yusuf züleyhasıyla mutlu oldu süleyman belkızıyla mutlu oldu
Ama anne ben mutlu olmadım
Sevgi her engeli aşardı
bir maal anlatmıştın küçükken tavşan havucu çok severmiş
Ama hiç yiyemezmiş aslanın havuç bahçesi varmış tavşanda o havuç bahçesinin sahibinden korkarmış hep aç kalırmış
Noel bayramında tavşan noel babadan havuç istemiş ve kavuşmuş havucuna
Anne benim masalım olmadı
Gelinliğim olcaktı
elinden öpüp evinden çıkıp başka eve gidip mutlu olcaktım
Benim masalım olmadı
sadece bir varmış bir yokmuşla başladı
Ama ne bir kaldı elimde nede iki benim sevdam bana yalan söyledi benim aşkım olmadı
Anne neden bana mutluluk masalları anlattın
mutsuzluk masalları anlatsaydın da hayatta her daim mutlu olamayacağımı bilseydim ama biliyorum hayat nedir?okullarda da kimse vermiyor hayat dersi hayata acı yakalandım
Masalım olmadı anne külkedisi olmadım
Hayatın yalancılığını niye anlatmadın anne bana belki anlatsaydın kaybetmişliği ve mutlu olmamayada hazır olurdum
Anne olursam günün birinde hayatın acımasızlığını öğreteceğim evledıma
Ve yine aşkların bir gün bittiğini ve yerini sadece hatıraların kalacağını söyleyeceğim
Ve yine gelenlerin gidenleri hep hatırlatacağını anlatacağım
Hayat bu anne toz pembe değil hiç birşey
ve masallar yalancı anne gerçek olmuyor noel babada yok
Neden?Anne hep mutlu masallar anlattın hayatın masalını anlatsaydın olmazmıydı
Belki o zaman daha iyi anlardım ve ümitlerim birer birer kırılmazdı
Ve anne masallarım artık yok hepsi yalan söylüyor peki gerçek mutluluk hayatın bir köşesinde varmı?
Ve şu var masallar gerçek değil ama,bazı sevgilerde aşklarda gerçek değil,peki gerçek olan ne hayatta anne ?
Herşeyi zamana bırak unutursun alışırsın rejonumu gerçek hayat bumudur
Hayatın masalı bir masal istiyorum hayatın aldatmışlığını herşeyin gerçek olmadığını anlatan olsun olurmu anne varsa öyle masal bana anlat ki kaybetmişliğide öğreneyim öğrenemedim hayatta birilerini kaybetmeyi
Külkedisi anne ve babasını kaybetti,Rapunzel’de ailesini kaybetti ama hepsi birer peri gibi yanında oldular
ben ailemi değil ama sevdiğimi kaybettim
Masalım gerçek olmadı bidaha gelmedi
Masallar yalancı ama hayat daha yalancı
Hayatın yalancılığını öğretmedin anne insanların acımasızlığını anlatmadın ve bir varmış bir yokmuş değil hiç birşey yok beş ve ikide yok
Alinti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul