Yalnız Mesajı Göster

Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!

Eski 10-11-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!

- Ciddiysen Sonuna Kadar Varım, Dalgaysan Güzel Sörf Yaparım!!

- Herkes diyor ki ''Şαpkαdαn çıkαn tαvşαn ne ki, ben kαlbimden öküz çıkartıyorum''
"Kαlbin Dingonun αhırı olursα tαbi çıkαrtırsın!!!"

- Hani derler ya "Bir konuşsam derinden,yer oynar yerinden" diye Ben onlardan değilimBen bir konuşsam derinden kimse kalkamaz yerinden

- Mini etek, Mini beyinleri tahrik eder!!!

- Sana Beddua Etmiyorum Dua Ediyorum Rabbim Öyle Birisini Nasip Etsin'ki Hergün O Kişi Sana Benim Çıkarsız Sevgimi Aratsın

- Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın Arada bir de tutmayacaksın; Düşsün ki, tuttuğunun kıymetini bilsin!

- ‎Ne başıma taç , nede gözlerime yaş ederim Sevgimin değerini bilmeyeni sevgiye muhtaç ederim!

- Tam unuttum dersin , kantinci bağırır "Tostlar kaşarlı mı olsun?"

- 'Akıllı ol senin aklını alırım' diyen sevgilime 'Sende olmadığından ihtiyaç duyuyorsun tabi' dedim Kaldı, yazık

- Otobüste Arkaya Doqru YürüyeLm Dıyen Şöföre Yürümek IsteseyDik Otobse Binmezdik Dedim!

- Eski sevgilimi gördüm sokakta dediki; "Ben hala eskisi gibiyim" Dedim ki "Kusura bakma bende eskici değilim"

- Hayat nasıL qidiyo Diye soranlara seni qôsteriyorum arkandan , işte diyorum İşte böyLe qidiyo

- TeLefon çaLdıqında "ben açarım",kapı çaLdıqında "ben bakarım"diyen insan Yapamazsın demedik ki neyi ispatLamaya çalışıosun ?

- ‎"Sen daha iyilerini hak ediyorsun "diyip ayrılan sevgili Bilin ki sizden daha iyilerini aramaya 'GidiyorduR'!

- ‎90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, Elbette ki vücut ölçüleri Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri

- Bazı hayvanların nesli tükenmekte diyorlarAma tam tersine ben sokağa her çıktığımda bir artış görüyorum

- Eskiden bi kızı 40 kişi ister 1 kişi alırdı Şimdi 39u üstünden geçiyor 1 salağın ustune kalıyor

Alıntı Yaparak Cevapla