10-11-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!
- Ciddiysen Sonuna Kadar Varım, Dalgaysan Güzel Sörf Yaparım!!
- Herkes diyor ki ''Şαpkαdαn çıkαn tαvşαn ne ki, ben kαlbimden öküz çıkartıyorum ''
"Kαlbin Dingonun αhırı olursα tαbi çıkαrtırsın  !!!"
- Hani derler ya "Bir konuşsam derinden,yer oynar yerinden" diye Ben onlardan değilim Ben bir konuşsam derinden kimse kalkamaz yerinden
- Mini etek, Mini beyinleri tahrik eder !!!
- Sana Beddua Etmiyorum Dua Ediyorum Rabbim Öyle Birisini Nasip Etsin'ki Hergün O Kişi Sana Benim Çıkarsız Sevgimi Aratsın
- Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın Arada bir de tutmayacaksın; Düşsün ki, tuttuğunun kıymetini bilsin !
- Ne başıma taç , nede gözlerime yaş ederim Sevgimin değerini bilmeyeni sevgiye muhtaç ederim !
- Tam unuttum dersin , kantinci bağırır "Tostlar kaşarlı mı olsun?"
- 'Akıllı ol senin aklını alırım' diyen sevgilime 'Sende olmadığından ihtiyaç duyuyorsun tabi' dedim Kaldı, yazık
- Otobüste Arkaya Doqru YürüyeLm Dıyen Şöföre   Yürümek IsteseyDik Otobse Binmezdik Dedim !
- Eski sevgilimi gördüm sokakta dediki; "Ben hala eskisi gibiyim " Dedim ki "Kusura bakma bende eskici değilim"
- Hayat nasıL qidiyo  Diye soranlara seni qôsteriyorum arkandan , işte diyorum  İşte böyLe qidiyo 
- TeLefon çaLdıqında "ben açarım",kapı çaLdıqında "ben bakarım"diyen insan Yapamazsın demedik ki neyi ispatLamaya çalışıosun ?
- "Sen daha iyilerini hak ediyorsun "diyip ayrılan sevgili Bilin ki sizden daha iyilerini aramaya 'GidiyorduR'!
- 90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, Elbette ki vücut ölçüleri Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri
- Bazı hayvanların nesli tükenmekte diyorlar  Ama tam tersine ben sokağa her çıktığımda bir artış görüyorum 
- Eskiden bi kızı 40 kişi ister 1 kişi alırdı Şimdi 39u üstünden geçiyor 1 salağın ustune kalıyor
|
|
|
|