Yalnız Mesajı Göster

Kapak Sözler

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapak Sözler

Kadın, Her İhtiyacını Karşılayacak 'Tek' Bir Erkeği İster Erkek İse, Tek İhtiyacını Karşılayacak 'Her' Kadını

‎"Seni seviyorum" cümlesinin "Sen"i öldü

"Cümle"mizin başı sağolsun !

Çık'''arsız''ca

sevilen hiç bir kimse yoktur Birine aşık olmuşsan eğer ya gözleri

güzeldir Ya giysileri ya bacakları Hiç Bir insan şekilden uzak

sevilemez Hepimiz şekilciyiz Öyle olmasaydı Kalbe ''♥'' biçim verir miydik

Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında

Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın

Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim Tükürdüm

Kimbilir kimin ayağına yapıştın ?

Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz;Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek !!

Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum"

kadinlar uzum suyu gibidir sizin gosterceginiz ilgi ve emege gore karsilik vererek saraba yada sirkeye donuse bilirler

Yüz Dilde " SENI SEVIYORUM " Desen ne olur Bir dilde ADAM GIBI SEVEMEDİKTEN SONRA !!

Sonbahar mevsiminin sponsorlugunda kafasinda ayrilik temali filmler cekip izleyen canliya "kadin"denir

Geçer dediklerimi geçirdim, biter dediklerimi bitirdim Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz Bu yüzden siz ne yapın biliyormusunuz? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapinizda eğlenin!

Gülüşüme tecavüz eden birisinin gidişini tahrik etmek zorundaydım Üzgünüm! Gitmeliydin! Anlatsam anlar mısın bilmiyorum! Ama deneyeceğim! Üvey gözlerinde babasız aşk doğurmaktansa, Gerçek acıda adam gibi yalnızlık peydahlamayı seçtim ben! Sen kendini özel isim sanırken, 3şahıs madalyanı boynuna çoktan asmıştım ben!

Bırakın bu ayakları Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlere baktınız Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız

Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz "Bi dahaki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir

[Paul Auster]

Bazi

kadinlarin 'şövalye , sandiklari adamlarin, aslinda alüminyum folyo ile

kaplanmiş 'denyo' olduklarini gormeleri baya zaman aliyor

gerçekler sürtüktür her şakanın altında yatarlar

değerli bir dostumdan alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla