10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü Mesajları
[size="3">Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür "] [/size]
Sen dünyanın en iyi babasısın Seni çok seviyorum canım babam Babalar günün kutlu olsun babacım
Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum Babalar günün kutlu olsun
Sen güçlü bir çınar gibisin  Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim  Çünkü bana hep güç veriyorsun  Babalar günün kutlu olsun  
Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız Fakat yine de deneyeceğim Teşekkür ederim baba Seni çok seviyorum
Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar günün kutlu olsun!
Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni çok ama çok seviyorum Babalar günün kutlu olsun
Ailemin reisi, büyük aşkım Babalar günün kutlu olsun
İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun  
Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun
Benzemez hiçbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya Babalar günün kutlu olsun babam  
Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle 
|
|
|