10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Git Dedim..Me'yi Ekleyemedim
Gitmelisin 
Yüzünü bir daha dönmeden gitmelisin 
Ardına ve arkanda bıraktığın bana bir daha dönmemek üzere gitmelisin  
Bu güne kadar seni görmediğim bir gün olmamıştı  Her gördüğüm an daha çok özlüyordum seni  her gördüğümde içime biraz daha işliyordun  sensiz nefes alamayacağımı düşünüyordum  görüşemediğimiz iş saatlerimizde sesinle avunuyordum sesinle dolduruyordum içimde ki boşluğunu  sesin kulağımda, varlığın içimdeydi 
Bir günü bir güne ekliyordum  Aşka aşık olmaktan vazgeçmiş, direkt sana aşık olmuştum  seni bir bütün olarak sevmeyi öğrenmiştim  içimde ki senden farklı yönlerini gördüğümde şaşırıyor ama hiçbir zaman vazgeçmiyordum seni sevmekten  artık sevgi ötesi bir durumdu varlığımda ki varlığın 
Ben, ben olmaktan çıkmıştım 
Ben, sen olarak yaşamaya başlamıştım 
Bir beklenti taşımıyordum sana karşı 
Bu güne kadar hep yalnızdım  yalnızlığıma dokunulmasını, kanımda dolaşan özgürlüğümün kısıtlanmasını düşünemezdim  Fakat, yanımda olan senle yalnızlığım dağılmaya başlamıştı  çevreme ördüğüm duvar gittikçe yıkılıyordu  Korkmam gerekirdi ama keyif alıyordum  Yeni bir ben buluyordum karşımda 
Bir beklenti istemediğini fark ettiğim anda şaşkına döndüm  Korkmuştun  Kaçmak istiyordun  Yaşantında gittikçe şekillenen ve gittikçe sevdiğin benden korkmuştun  Beni daha fazla sevmekten korkmuştun  Benim sevgimin sorumluluğunu taşımaktan korkmuştun  Beni taşıyamamaktan korkmuştun 
Aramıza bir mesafe girdi, korkularımızın açığa çıkmasıyla 
Artık görüşmez olmuştuk  Kavgalarımız çıkmaya başladı  Beraber yapamıyorduk ama ayrı iken hiç olmuyordu  Bir müddet ayrı kalmak istiyorduk  Canhıraş yürek bağırtıları ile teslim oluyorduk tekrar birbirimize 
Sevgi yüreğimde, sensizliğe teslim olmuştum 
Beklediğim seni, sana teslim etme zamanı idi 
Yüreğimde ki acıya rağmen sana seslendim 
" GİT " , dedim 
susma hakkını kullandığını söyledin 
ancak, alamıyordum sevgiyi  veremiyordum sevgimi 
sevgimiz donmuş ve kalıp şeklinde bekler gibiydi 
ve biz yenilmiştik 
" GİT " , dedim 
Kanayan yüreğimde ki yara daha da açıldı 
" GİT " , dedim 
gitmeni hiç istemedim