10-10-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kansızlığa İyi Gelen Besinler - Ahmet Maranki
Kadınların en büyük sorunlarından biri kansızlıktır Kansızlığa bağlı olarak, güçsüzlük, aşırı yorgunluk, solgun bir ten, nefes darlığı, düzensiz kalp atışıdır Hatta çok şiddetli anemi felç, kalp krizi ve kalp tıkanıklığı gibi olumsuz durumlar yaşanabilir
Ahmet Maranki’ den kansızlık için kürler:
** Kekik çayı, sinirli yaprak, çilek kökü, at kuyruğu ve oğul otu çayları kan yapmaktadır
** Havuç ve turp sebzelerinin kabuğunu soymadan rendeleyin, üzerine biraz çiğ lahana ve ıspanak doğranır Daha sonra bunların üzerine bir miktar zeytin yağı ve limon sıkılarak salata yapılır
** Kırmızı pancarı bolca yiyip, günde 3 kez birer bardak pancar suyu içilir
** Haşlanmış yer elması yemeniz de kan yapar
** 1 bardak kaynar suyun içerisine 5-10 gram maydanoz tohumu koyup, 10 dakika bekletiniz Günde 2-3 bardak bu karışımı tüketiniz
** 1 bardak kaynar suyun içesine 7-8 gram ısırgan yaprağı koyarak 10 dakika bekletiniz Bu karışımı günde 2-3 bardak içiniz
** 1 bardak kaynar suya 2 gram ıhlamur konulup, 10 dakika demlenmesi beklenir Daha sonra günde 2-3 bardak tüketilir
Önemli Bilgi : Fazla miktarda içilen siyah çay, demirin tutulması ve vücuttan atılmasına neden olur Çayı yemeklerden önce ya da sonra içine bir kaç damla limon ya da karanfil atarak içmeniz hem yararını artıracak, hem de demir emilimini önleyerek kansızlığa neden olmayacaktır
Kaynak:
Kozmik bilim ışığında şifalı bitkiler kitabı
Prof Dr Ahmet Maranki
|
|
|