Yalnız Mesajı Göster

Hakimiyet-İ Milliye Gazetesi

Eski 10-10-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Hakimiyet-İ Milliye Gazetesi

yorumlarınız için teşekkürlerBen zaten merak ettiğim için sordum

Ayrıca Atatürk'ün, toplantıları sonunda yine kendi fikri ile noktalandırması kadar doğal bir şey olamazÇünkü aklın yolu birBizim insanımız önce karşı çıkar(Ne olursa olsun) sonra anlatılınca anlar ve kabul ederAtatürk toplantılarında hep bunu yapmıştır

Ben şu nedenle konuya dair yorum yapmanızı istedimBu sayfaları okuyanların bir kısmının yaşı oldukça küçük(Bir ankette incelemiştim)Bu ve buna benzer yazıların altında bir yorum olmazsa konunun özünü anlamayabilirler çok doğal olarakÜlkemizde de malesef bilinçli bir şekilde her kesimden ve çeşitli sebeplerle bir Atatürk karşıtlığı varÖğrenciler bu yazıları okuduğunda " bak söylenenler doğruymuşKendisine çok aydın insanların yaptığı teklifi bile kabalıkla reddediyor" diyebilirlerEndişem tamamen buYoksa niyetleri eleştirmek gibi yada yanlış yoldasınız demek gibi bir niyetim hiç yokHatta olamaz daÇünkü yorumlarınızı ,bakış açınızı beğenmesem bu sayfalar ilk açtıklarımdan olmazdı Tekrar teşekkür ediyorum

Yorumsuz hocam ayrıca şunu da belirteyim zaten mücadele ettiğimiz zihniyetler değil mi?

Alıntı Yaparak Cevapla