Konu
:
Kürdolojinin Kürt Uydurması
Yalnız Mesajı Göster
10-10-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
sevgili Wien çok güzel bir paylaşım olmuş
Ben bu konuda kendince bilinçli soru soranlara "genel olarak bir uygarlık verisi gösterin" diyorum
"Diliniz,tarihte sabit olarak yaşadığınız bir coğrafyanız,toplumunuzun kabul ettiği ve sizinle bilinen bir efsaneniz,dininiz,
var mı?"Cevap ya büyük bir suskunluk ya da yazınızda belirttiğiniz uyduruk isimlerden bir kaçı
Soruya devam etseniz şunu söylüyorlar
İnanmayacaksın belli,çünkü ön yargıyla dinliyorsun (erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır hesabı
)
Bir milleti millet yapan bir çok özellik vardır ve bunlardan hiç biri Kürtlerde yoktur
Mardinde çalıştığım yıllarda bir ailenin delikanlısı kendilerinden bahsederken şu cümleyi kullanmıştı :"Biz kürtüz ama kendimizi Arap olarak yetiştirdik" Buyrun şimdi
Ne demek bu
Ben elmayım ama kendimi armut olarak yetiştirdim,öyle satılıyorum gibi bir şey oldu değil mi? Ya varsınızdır,ya yoksunuzdur
Tarih hiç bir gerçek kaynakla sizi tanıtamıyorsa (yani bazen google'de dediği gibi "aradığınız isimde bilgiye ulaşılamadı' )uğraşmamak lazım
Güncel tabirle "çakma sanatçı olunabilir de çakma millet ve devletlik biraz zor
sadece yem olmaya devam edersiniz o kadar demek lazım bu düşünemeyen arkadaşlara
Emeğin için,paylaşımın için tekrar teşekkür ediyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul