Konu
:
Aynalarınızı Farkedin..
Yalnız Mesajı Göster
Aynalarınızı Farkedin..
10-10-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Aynalarınızı Farkedin..
Bana Arkadaşını tarif et sana kim olduğunu söyleyeyim
Karşımızda gördüğümüz ve bizi rahatsız eden her şey ve herkes ASLINDA ?Biziz?
Kimi nasıl tarif ediyorsanız Siz O' sunuz
Evrendeki çekim yasası şöyle işer ?Benzer olan birbirini çeker?
Bu anlamda hayatımıza giren insanlar da bir şans sonucunda orada değildirler
Hayatımıza bir şekilde dokunmuş olan her insan çekim yasası sonucunda bir aynalık göreviyle oradadır
Birinin bize aynalık yapması demek bize kabul etmediğimiz ve kimse fark etmesin diye büyük bir gayretle kendimizden bile sakladığımız yönlerimizi göstermesi demektir
Ayna gibi bunu; sizden yansıyan enerji ve size dönen mesaj olarak algılayabilirsiniz
Kime ?kıskanç? diyorsanız o sizsiniz
Kimi ?çıkarcı? görüyorsanız o sizsiniz
Ve ilişkilerimizde hep karşı tarafı eleştirirken biz aslında eleştirdiğimiz şeyleri kendimize yormayı beceremeyiz
Bu zor bir şeydir
Ama bunun farkında olarak ilişkilerinizi gözden geçirirseniz iç temizliğiniz çok daha hızlı olur-ilişkilerinizde huzur bulur ve sevgide kalmayı başarırsınız
Hayatımızdaki aynalık görevi yapan insanlar bize ne gösterir?
Korkularımızı kendimizde olan ama kendimize itiraf edemediğimiz özelliklerimizi bizi anlatır
Biz; bize aynalık görevi yapan herkese minnettar kalmalıyız
Çünkü bizi tanımlayan herşey onlarda gördüklerimizdir
Beyaz bir mekan düşünün
Orada sizden başka bir şey yokken tanımsızsınızdır
Eğer duvara bir siyah nokta çizilirse siz o siyah noktaya göre tanımlarsınız kendinizi ?ben kütle olarak o noktadan daha büyüğüm? gibi
Bir çöp adam çizildiğinde ? ben canlıyım o değil? diye tanımlayabiliriz kendimizi
Hayatımızdaki insanların bize aynalık etmesi de böyle birşeydir
Sizinle aynı enerjide olan insanları etrafınıza çekersiniz
Siz bu enerjileri çözdüğünüzde ilişkilerinizde değişimi fark edersiniz
Bu enerjiyi çözemeyip devamlı söylendiğinizde hayatınıza giren insanlarda size hep ayni enerjileri öğretmek için aynalık yapmak için gireceklerdir hayatınıza
unutmayın
Çevrenizdeki insanlar hakkında yorum yaparken şunu aklınıza getirmenizi isterim
Birine ?Çok inatçı? biri dediğinizde evren size ?bak sende inat ediyorsun? dediğini hatırlayın
Bu farkındalığa varmanız zor olabilir
Çünkü egonuz işler
O yüzden kendinize zaman tanıyın
Kendinize sorun ?ben hayatımın nerelerindehangi zamanında inatçılık ediyorum da (ettim de) burada kendimi görüyorum?
Ve aynalarınız ile samimi olun
Çünkü onlar sadece ve sadece sizi gösterir
Önce kabul edin
Sık sık ve aynalığı yaşadığınızı hissettiğinizde bunu kabul edin olduğu gibi kabul edin ve kendinizi bağışlayın
Egonuz ile savaşmadandirenmeden kabul ederek işe başlayın
Kabul etmek ve bunu insanın kendine itiraf etmesi çok büyük bir adımdır
İçinizdeki değişim gerçek kabul ile başlayacaktır
Kendinizi kabul edip bunu sevgiye dönüştürebilirseniz karşınızdaki kişiyi de affedersiniz
Siz enerjilerinizi değiştirdiğiniz zaman karşınızdaki kişilerin size karşı olan davranışlarını da değiştirmiş olursunuz
Sizden giden mesaj değiştiğindekarşıdan yansıyıp size dönen mesaj da değişmiş olur
Eğer çevrenizde yalancı insanlar varsa ve sizi bu huyları ile rahatsız ediyorlarsa ?Yalancı benim? demeyi öğreneceksiniz ya da onlara kızıp köpürerek çevrenizde kendinize çektiğiniz yalancı insanların sayısını artıracaksınız
Siz yalancı olduğunuzu kabul ederseniz ya yalan söylemekten vazgeçeceksiniz (beyaz yalan bile olsa) ki size de yalan söylenilmesin ya da yalan söyleyen insanlara kızmaktan vazgeçeceksiniz
Çünkü onlar da aynı sizin gibi bir takım korkuları yüzünden yalan söylüyorlar
Aynalık aynı zamanda korkularımızı da tanımlayan bir mekanizmadır
Aldatılmaktan korkan bir kadın aldatılması gibi bir aynalık yaşayabilir
Bu anlamda yine aynamızı görmemiz gerekir
Korkularımızı kabul etmemiz bunun nereden-ne şekilde kaynaklandığını çözmemiz ve onu sevgiye dönüştürmemiz gerekmektedir
Aynalıklarımızı bulmanın en kolay yolu yazarak çalışmaktır
Özellikle yakınlarınızla ilgili bir liste çalışması yapmanız çok faydalı olacaktır
Örneğin kardeşinizi nasıl tarif edersiniz?; onun hangi huyları sizi sinirlendirir rahatsız eder? Bu çalışmayı samimi bir şekilde gerçek duygularınıza sadık kalarak hiç hafifletmeden ve kendinizi mazur göstermeden yapmanızda fayda var
Çünkü bu çalışmada egonuz yanınızda işbaşı yapmış olacaktır ve sizin kendi içsel farkındalığınızı ve dönüşümünüzü engellemek için elinden geleni yapacaktır
Egonuzun karşısında durabilecek tek anahtar kendinize karşı dürüst olmanızdır
Bu listeyi yaptıktan sonra tek tek her madde için kendinize "ben bunu nerede ne zaman kime yaptım?" diye sorun
Bazı maddeler için ise ilk bakışta hayatınızda tam karşılığını göremezsiniz
Mesela eşiniz için "sürekli beni eleştiriyor" şeklinde bir maddeniz olabilir
Oysa belki siz onu hiç de eleştirmiyorsunuzdur
Ama belki içinize dönüp samimi bir şekilde kendinizle yüzleştiğinizde çocuğunuzu sürekli eleştirdiğinizi görebilirsiniz
"Ama o daha küçük onun yönlendirilmeye ihtiyacı var
" şeklinde kendinizi mazur gösterebilirsiniz
Ama evren bunu anlamayacaktır
Evren'e göre siz ne kadar olgun bir ruhsanız çocuğunuz da o kadar olgun bir ruhtur
Onun sadece zaman zaman sizin rehberliğinize ihtiyacı vardır
?
Bunları yapmaya başladığınız zaman aynalarınızı bir bir fark etmeye başlarsınız
Bu bazen keyifli bir oyundurbazen de zor ama başarılı bir dönemeçtir
Unutmayın ki Karşımızdaki insanda tanrısallığı arayıpkeşfedipfark edene kadar kendi içinizdeki tanrısallığı da bulamayız
-Aynalarınızı farkedin
-Kendinize karşı dürüst ve samimi olun
-Aynaların size sizde olanı gösterdiği şey ne ise Onu olduğu gibi kabul edin
(sesli onaylamalar)
-Kendinizi affedin (Affetme onaylamaları)
-Hissettiklerinizi sevgiye dönüştürün
-Size aynalık eden kişiyi affedin ve aynalığı için teşekkür edin
ÖNEMLİ
1
Ayna çalışması o kadar aydınlatıcıdır ki egonuz sizi bu çalışmadan kaçırmak ister
2
Hiç kimsenin kendi karanlık yüzünü kabul etmesi kolay değildir
3
Temizlik yolunda aynalarını keşfeden herkes için bu çalışma aslında çok keyif verici de olacaktır
4
Ve unutmayın kimseyi değiştiremezsiniz
Sizin enerjiniz değiştikçe çevrenizin enerjisi de değişir
Bizim özümüz sevgidir
Kendi özümüzde sevgiyi görmeye başladığımızda aynalarımızda da hep sevgiyi göreceğiz
Tüm bu çalışmalar sevgiye dönüş yolundaki adımlardır
"İçinizde nasıl yürüyorsanız dışarıda da onları selamlarsınız
"
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul