10-09-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem Özbay
Bir gün seni düşünerek son nefesimi verdiğimde,bunu bir üstünde dolaşan bulutlar bir de ayağını bastığın toprak bilecek Bir tek onlar anlayacak halimden,bir tek onlar eşlik edecek bana uzun uykumda  
Hiç iyileşemeyecek kalp yaralarımla sarıldığım beyaz kefenim,benim acılarım için sargı bezi olurken,ağrılarıma merhem olacak toprağın ve nefessiz kalan bedenime can verecek gökyüzün hep birden şahitlik yapacaklar seni ne kadar çok sevdiğime
Eğer birgün gezinirken güzel yüzünle sokaklarda,gelir de tatlı bir rüzgar,dünyanın en tatlı gözlerine,dünyanın en tatlı yanaklarına bir öpücük kondurursa bil ki ben öpmüşümdür Sana hasret gitmiş dudaklarımın en içten en ölümsüz öpücüğüdür o
Ne yazık ki o gün mahşer defterim kapanmış olacak bir daha hiç açılmamak üzere Ama kapanmadan giden,sana bakmaya doyamadan giden gözlerim,mezarda da olsa hep seni gözler  
Gecemi gündüzümü ayırt edemeden kara toprakta seni beklerken bi bakarsın,sen ellerinde boynu bükük iki çiçekle gelirsin Adım unutulsun diye ismimi bile yazdırmadığım mezar taşımı öpüp toprağımı okşarsin Iki damla gözyaşı döküp beni ne kadar çok sevdiğini söylersin Söylediğin her sözün sonunda bağıra bağıra seni seviyorum demek istediğini söylersin Yanımda olup nefessiz kalana dek öpmek istediğini Bende seslenirim sana aşağıdan "TIPKI BENIM GIBI"
Ne karları eritebildik ne de çölü yeşile çevirebildik Olsun herşey için teşekkür ediyorum sana Içimde sonsuzluğa giden sevgine,hiç öpemediğim yüzüne,hiç tutamadığım ellerine Seninle iki yabancı gibi geçen günlerin güzelliğine Ne kadar yasasam sen ne kadar ölsem sen
Sen kalbim
Sen yaşamım
Sen ölümüm
Sen dünyam
Sen ben 
|
|
|