Ergenekon
|
21/07/2007

Ey RABBim !
Ebediyen bana yakınlığını tattırdığın için, bana vahyettigin bütün gerçekler için, beni hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun için, bildigim bütün kusurlarimi örttügün için, gördügüm bütün günahlarımı bağışladığın için, umuduma kapak ettigin tüm hayallerim için, En sevdigini bana elçi gönderdigin için, EY SEVGILI, BENI ASKINA MUHATTAP ETTIGIN ICIN, sonsuz hamd Sana, sonsuz minnettarlik Sana, sonsuz sükür Sana
Ey RABBim !
Tut ellerimden, sonsuzluklara dogru, beni hiçlige düsmekten alikoy, unutulmuşluktan uzak eyle, varlığına komsu eyle beni
Ben acizim, dayanağım Sen'sin,fakirim ben,sığınağım Sen'sin, dilsizim ben, sözüm Sen'sin, körüm ben, gören Sen'sin
Ey RABBim !
Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir Bu kirik dökük sözlerimi, bu perisan hitabımı, Sen kabul et, Sen güzellestir Zaten aski Sen bahsetmistin ya bana, aşkın semasinda oturtturmustun ya beni, elimi Sen dokumustun ya, hani ele avuca gelmez dokunuslari, Sen bahsetmistin ya bana, gözüme kendi nazarindan isiklar vermistin ya, gözle görülür güzellikler vermistin ya bana, yüzüme tebessümü Sen giydirmistin ya
Ey RABBim !
Yoktum ben, Sen var ettin Sevdigin için var ettin Bir Sen istedigin için var edildim, bir Sen beni andigin için ihya edildim Öyleyse Ey RABBim ! Varlığımı aşkına armağan et, yak beni askının ateşinde, al beni bu rüyadan, al beni bu dünyadan, bu kırılgan varlığımı ebediyetin baharına toprak eyle
Ey RABBim !
Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir Kırık dökük de olsa, kabul et bu sözlerimi, yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı, kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi, suskunlugumu, dilsizligimi, en güzel dua eyle, dua eyle dilsizligimi, dua eyle suskunlugumu, en güzel dua eyle, ki sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir dua eyle, dua eyle sözlerimi,güzel eyle…
Amin 
|