10-09-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nil Peri Gökçe - Tatlılar,Pasta Ve Kurabiyeler

Arka Kapak
Mutfak kültürünüzü geliştirebilmek, yeni tatlılar, pasta ve kurabiyeler öğrenmenizi sağlamak, bildiğiniz tatlı ve pastaların farklı usullerde hazırlanışı ve daha farklı tatlar kazanmasını
Kitabımızın içeriğinde; tatlıların, pasta ve kurabiyelerin, nasıl daha pratik ve kolay hazırlanabileceğini bulacaksınız Bununla birlikte, hazırlanması zaman alan ve "ağır mutfak kültürümüz" diye tabir ettiğimiz bazı tatlı, börek, pasta ve kurabiye çeşitlerinin de detaylı anlatımını bulacaksınız
Çalışma esnasında, sizlere kolaylık olabilmesi için tarifleri ansiklopedi yöntemiyle ele alıp; öncelikle börekler, kekler, pastalar, hamurlu tatlılar, meyveli tatlılar, sütlü tatlılar, helvalar v b gibi kategorilere ayırıp sonra da her tarifi kendi kategorisi içinde A'dan Z'ye sıralayarak, malzeme listeleriyle birlikte, kaç kişilik olduğunu ve detaylı tarifini verdik
En leziz tatlıların, pasta, kek ve kurabiyelerin tariflerini bulabileceğiniz kitabımızda, kalorileri de göz önünde tutarak, yüzlerce çeşit tatlı, pasta, kek ve kurabiye yapabileceksiniz
Yazar:Nil Peri Gökçe
Sayfa Sayısı: 320
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sis Yayınları
|
|
|