Konu
:
Beni Bana Bırak - Mary Balogh
Yalnız Mesajı Göster
10-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Onur ve sorumluluklarına hapsolmuş bir adam: Vücudu yara izleriyle kaplı bir savaş kahramanı
Ve yaralarını yüreğinde saklayan kaçak bir kadın
İkisini bir araya getiren talihsiz bir gece
Birbirlerinin yaralarını sarabileceklerini keşfederken,
Aralarında kıvılcımlanan güçlü tutkular
Adam Kent onu ilk olarak gece vakti Londra’daki bir tiyatronun önünde, gölgeler içerisinde görür
Hayatta kalmak için vücudunu satmak zorunda kalmış çekici bir kadındır karşısındaki
Fleur Hamilton büyüleyici gözlere sahip bu iyi giyimli centilmenin kurtarıcısı olacağına hiç ihtimal vermez
Onunla aynı yatağa girdiği zaman da bu yabancıyı bir daha göreceği aklından bile geçmez
Fakat Fleur daha sonra küçük bir kıza mürebbiyelik yapmak için bir teklif alır ve bu teklifi kabul eder
Gece yarısı beraber olduğu centilmenin güçlü bir asilzade olduğunu keşfedince de şaşkına döner
Tutuşan kalpler ve üzerlerinde dolanıp duran bir skandal tehdidi
Cevaplanmayı bekleyen önemli bir soru kalmıştır geriye: Fleur metres mi olacaktır yoksa bir eş mi?
“Balogh, onuruna son derece düşkün bu iki karakteri neredeyse imkânsız bir durumun içine sokuyor ve okuyucunun merakını hep canlı tutmayı başararak hikâyeyi mutlu sona doğru sürüklüyor
”
Booklist
“Yıllar içerisinde yazdığı pek çok muhteşem kitapla tarihi aşk romanlarında mükemmelliğe ulaşmış bir yazar
”
Freshfiction
com
Yazdığı tarihi aşk romanları ile New York Times’ın en çok satan kitaplar listesinin vazgeçilmez ismi olarak anılan Mary Balogh, Romantic Times Career Achievement, Romantic Times Lifetime Achievement dahil olmak üzere sayısız ödüle layık görüldü
Eserleri, dört milyondan fazla satış yaparak ciddi bir okur kitlesine ulaştı
Yazarın dikkat çekici eserlerinden bazıları: Slightly Dangerous, Simply Perfect, Simply Magic
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul