Konu
:
Çok Dikkat Edin.. Lütfen Okuyun
Yalnız Mesajı Göster
10-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arkadaşlar merhaba bugün başıma çok enteresan bir olay geldi özellikle askerliğini yapmış
arkadaşlar dikkatle okusun
Bugün işyerini asker arkadaşım aradı ( sözde ) hal hatır sordu konuya girdi,
AA-- Kardeşim ben muğladayım, bizim bir akrabanın evi yıkıldı tamir ederken 2 küp bulduk birisi boş diğerindede sarı sarı paralar var
Bizim bu akrabalar zihinsel engelli akılları ermiyor kardeş bize yardım edermisin
Sen uyanıksındır muğlaya gelsen küpü alsan tanıdıklara göstersen satsan parayı kırışsak
Ben-- Kardeşim ben çalışıyorum imkanı yok muğlaya gelemem, sen bana 1 numune yolla ben gerekli araştırmayı yapar sana dönerim dedim
AA-- Kardeş öyle olmaz iş tehlikeye biner, sen buraya gel
Ben-- Olim senin sesine ne oldu garip geliyor
AA-- Çok hastayım ondandır ( Şivesi aynı ) Kardeş ben seni sonra ararım dikkat çekmeyeyim
Asker arkadaşımda işyerinin numarası yoktu, bana hattını değiştirdiğini söyelerek bir cep telefonu numarası verdi
Evi aradım anneme asker arkadaşıyım demişler ve telefonumu istemişler annem ise herşeyden habersiz iş telefonumu vermiş
Hemen bende kayıtlı numaradan o asker arkadaşımı aradım, haberi olmadığını kendisinin antalyada olduğunu söyledi
Diğer asker arkadaşlarımı aradım benden önce 3 tanesini daha aramışlar konuyu açığa kavuşturduk
Bu şerefsizler milletin evinden veya çöpe atılan askerlerin "HATIRA DEFTERLERİNİ" topluyorlar arayıp tezgah kuruyorlar
Arkadaşlarımdan birtanesi gitmeyi bile düşünmüş
Daha sonra sözde asker arakadaşım olan kişiyi aradım, bana küfürler etti
Kullandığı telefon numarası ise ölü bir adam üzerine
Arkadaşlar çok dikkatli olun bu ve bunun gibi tezgahlara gelmeyin, internette araştırdım birçok kişiyi bu şekilde dolandırmışlar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul