Konu
:
Verbatim Multimedya Hard Disk
Yalnız Mesajı Göster
10-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Verbatim’in piyasaya çıkardığı MediaStation HD DVR multimedya sabit sürücü hem kayıt yapar hem de doğrudan TV, kablo ve uydu sağlayıcı set üstü kutular, DVD ya da VHS çalarlardan aldığı içeriği yürütüyor
Yüksek çözünürlüklü HD video oynatma ve ev ağlarındaki eş zamanlı yetenekleri ile ev kullanıcıları için bir eğlence merkezi olan MediaStation HD DVR, depolama aracı olarak da video, fotoğraf ve müziklerinizi muhafaza ediyor
Verbatim multimedya hard disk
Cihazın içine yerleştirilen DVB-T alıcı ile dijital karasal TV kayıt yetenekleri ile kombine edildi
Verbatim MediaStation doğrudan TV, DVD ya da VHS çalarınızdan kayıt yapabiliyor
1TB depolama alanı 500 saate kadar kayıt imkânıyla 1
420 video, 330
000 müzik parçası veya 1
000
000 tane fotoğraf için yer sağlıyor
Ayrıca, doğrudan hafıza kartına (SD, SHDC ve Memory Stick), USB sürücüsüne veya harici sabit disk sürücüsüne kayıt yapabiliyorsunuz
Verbatim MediaStation sabit sürücü
Kayıtlar elektronik program rehberi (EPG) ile programlanabilir ve favori TV programları zaman kaydırma fonksiyonu yardımıyla hem duraklatılabilir hem de geri alınabilir
Sürücünün önündeki "Tek Dokunuş" düğmeleri hem programları kaydetmeyi hem de fotoğrafları MediaStation sabit diskine hızlı
bir şekilde kopyalamayı kolaylaştırır
Verbatim Media Station ile yüksek çözünürlük
MediaStation HD DVR kayıtlı içeriği yüksek çözünürlüklü (1080i çözünürlük) olarak televizyonda gösterir
HD JPEG fotoğrafları ve kaliteli çözünürlükteki filmleri 1080i olarak gösterebilir
Cihaz WLAN desteğiyle bir kullanıcının ev ağına kolaylıkla bağlanabilir
Bu özelliği sayesinde içinde bulunan kaydedilebilir tüm multimedya içerik bir NAS cihazıyla mükemmel uyum sağlar
Verbatim MediaStation satış fiyatı
MediaStation HD DVR “Nero Move It Essentials” yazılımı içerir
Bu yazılımla uygun dosyaları otomatik olarak dönüştürülebilir ve bir cihazdan diğerine anında oynatmak için transfer edebilir
1TB MediaStation HD DVR 299 USD ve 500GB sürüm ise 260 USD olarak fiyatlandırılmış
Ürünün kablosuz sürümleri ise 1TB 300 USD ve 500GB sürücü 280 USD fiyatlarla perakende satış mağazalarında yerini almakta
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul