Yalnız Mesajı Göster

Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack Yapılacak

Eski 10-07-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Android Telefon Üzerinden Tek Tuşla Hack Yapılacak

şimdi (: bu dedikleri olay zaten Linux'un backtrack isimli sürümünde de birkaç programcık sayesinde yapılıyor tabi burda denilen kadar basit değil az biraz programlama ve linux kullanımı hakkında bilgiye sahip olmak yeterli

bu dediğin olayı bende gördüm ve telefonumda android işletim sistemi kullanıyorum bu dedikleri şeyin yani verileri takip edebilme gibi bir olayın olası olması için senin bilgisayarında firewall olmaması gerek ki windows'un zaten kendine ait bir firewallı var, hadi diyelim ki bu kapalı ama modemin var (: ve bunun kapalı olma ihtimali yok(güvenlik anahtarlarından bahsetmiyorum)

Gel gelelim wpa şifrelemeyi geçtim tamam kırılabilir ama ben şimdiye kadar wep encodu kırabilen birini görmedim

Diyelim ki modem şifresiz modeme bağlandın fakat verileri takip etme olayı dediğim gibi senin bilgisayarında firewall olmayacak antivirüs programı olmayacak ki böyle bir durumda sen zaten açık hedefsin (:

Herşeyi geçtim zaten veri takibini modem üzerinden yapamazsın modem buna izin vermiyor En fazla takip edeceğin veri modem dalgası -mac adres verileri -ip adres verileri ve paylaşım klasörleri verisidir Hiçbir modem ve hiçbir bilgisayar içinde trojen-keylogger vs bulunmadan veri kaydını başka bir sisteme entegre yapmaz hele ki kredi kartı verisi kaydı yapmaz ki buna bankaların e-ticaret sitelerinin sistemleri de dahildir

saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla