06-15-2007
|
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Elveda...
Değerli arkadaşlar, aranızda bunca vakit geçirip, bunca zaman eğlendikten, bunca değerli insan tanıyıp bundan haz duyduktan sonra kısa süreliğine olduğunu umduğum bir veda ediyorum şimdi sizlere Normalde yaz boyunce ara sıra girebilecektim, yani tatil olması dolayısıyla sürekli dışarıda olmamdan başka bir engel yoktu Ama şimdi birtakım sorunlar doğdu Ve bu sorunlar yüzünden bundan sonra birkaç kez daha girebileceğim, daha sonra belki hiç giremeyebilirim İstemediğimden değil, engelleneceğim muhtemelen bir şekilde
İşte bu yüzden çok değer verdiğim sizlere veda etmek istedim Buradan ayrılırken içimde sadece sizlerle uzun süre, belki de hiç görüşemeyeceğimin burukluğu var
Şimdiye dek kendimi derin bir saygı ve sevgi duyduğum, çok değer verdiğim sizlere yeterince tanıtabilmiş olmayı diliyorum Ve küçük bir şey eklemek istiyorum, anlamını daha da güçlendirmek için: Beni belki de yakından tanımıyorsunuz, ama şu anda dünyada -benden sonra- beni en çok sizler tanıyorsunuz Sizleri hep kendime yakın gördüm ve bir şeyler paylaştım Kopması bu yüzden zor belki de 
Yazın adımı duyarsınız belki bir yerde, bir zamanda Belki de duymazsınız Ama içimde tek bir şey var; sizi çok seven bendenizi unutmayın Ayrılmadan önce, son defa hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum, ey güzel insanlar 
Karanlıktan gelen aydınlık çabası içindeki "insan"dan İyilik doğursun diye kötülük yapabilen, ama her şartta insanlara çok değer veren kişiden
İSİMSİZ KARANLIK'tan 
Elveda 
|
|
|