Konu
:
Anlatamam ( Volkan Erdoğan )-cd
Yalnız Mesajı Göster
09-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
[*] VOLKAN ERDOĞAN KİMDİR? Aşık Veysel'' in memleketi Sivas''tan, yine müzisyen olan bir aileden geliyorum
Çocuk sayılacak yaşta TRT Korosuna girip, Anadolu''nun bütün yörelerinden türküler söylemeye başladım
Burada büyük hocalar ile çalışma şansı buldum
Halk müziğimizin ne kadar derin ve hayatımızın içinde olduğunu fark ettim
ALBÜM YAPMA FİKRİ NASIL ORTAYA ÇIKTI?Türkülerimizin geleneksel yanını koruyarak, yani bozulmadan korunmasına benim de naçizane emeğim olmuştur
Ama türkülerimizin genele ve daha da önemlisi gençliğe dinletmede geçmişte büyük sıkıntılar yaşanmış ve bugün de yaşandığını düşünüyorum
Önce kendi bestelerimden oluşan bir demo yaptım
Ama türkülerle o kadar iç içe olmuşum ki, bu tarz bir albüm yapmak fikri daha baskın çıktı
ALBÜMÜN YAPILIŞINDAN BAHSEDER MİSİNİZ?Bir iş yapmaya kalkıştığınızda doğal olarak, fikirler ile beraber teknik birikiminizin de olması gerekir
Bu teknik alt yapıya sahip olmadığımdan, bunun bir ekip çalışması olması gerektiğini düşündüm
Çalışmalarını yakından takip ettiğim asker besteci ve orkestra şefi olan GÖÇMEN ile tanıştım
Göçmen''in Anadolu müziği üzerine yapmış olduğu çalışmalar ve dünyada satılan New Age albümleri beni çok etkiledi
Bir şekilde Göçmen''i buldum ve Ankara''da çalışmaya başladık
Bu süreç müziğe ve türkülere bakış açımı değiştirdi
Şöyle ki; siz iyi bir iş çıkardığınızda yollarınız da işini iyi yapan insanlarla kesişiyor
Örneğin fotoğraf çekimlerinde büyük usta Çerkes Karadağ ile çalıştım
Albümün prodüktörlüğünü fikirlerinin ve duruşunun diğer yapımcılardan farklı olduğuna inandığım Yetkin Yağmur üstlendi
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Süresi (Ay)
: 1
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 12
09
2012
13,23 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul