Konu
:
Hakan Akay - Olması Gereken Gibi
Yalnız Mesajı Göster
09-13-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
HAKAN AKAY – OLMASI GEREKEN GİBİ
Alternatif müziğin en heyecan verici isimlerinden olmaya aday Hakan Akay’ın dokuz şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü “Olması Gereken Gibi” We Play etiketiyle Nisan ayı başında müzik severlerin beğenisine sunuluyor
Barış Manço’nun klasikler arasında giren “Alla Beni Pulla Beni” şarkısının cover versiyonu haricinde yer alan sekiz şarkının da söz ve bestesi sanatçıya ait
Düzenlemeler ise Bora Küçükyılmaz tarafından gerçekleştirildi
Mix ve mastering Levent Büyük tarafından yapılan albümün tüm kayıtları stüdyo 18’de yapıldı
Gürültüden arınmışstreil bir soundun hakim olduğu, temiz gitar tonlarının kullanıldığı albümde, sanatçının vokal performansı olarak yatkın olduğu new wave, indie, pop rock gibi türleri harmanlayarak modern bir anlayışta kullanıldı
Erim Hüner’in fotoğraflarını çektiği albümün ilk video klibi Barış Manço cover’ı “Alla Beni Pulla Beni” şarkısına DNA Film’den Erdinç Kazımoğlu yönetmenliğinde çekildi
Şarkı Listesi
1- Yasak Yok
2- Olması Gereken Gibi
3- Bir Başka
4- Alla Beni Pulla Beni
5- Gerçekten Hayal
6- Kalp Kundakçısı
7- İsyan Etmek Boşuna
8- Sök Bu Kalbimi
9 Son Şans
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Format
: CD
Diğer:
Garanti Süresi (Ay)
: 1
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 12
09
2012
14,75 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul