Yalnız Mesajı Göster

Ahmet Zeyd Tetik - Ya İlahe

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Dilde İlahi Sesleniş

1980 Yılında Belçika’nın Brüksel kentinde dünyaya gelen Ahmet Zeyd Tetik Evli ve iki kız çocuğu babasıdır
Oldukça özel bir ses rengine sahip olan sanatçı 1999 yıılında Belçika’da düzenlenen ‘’Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma’’ yarışmasında birincliği kazanmış olup ve yine 2000 yılında ‘’Avrupa Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma’’ birinciliğini elde etmiştir Fransızca ve Türkçe dillerine hakim olan Ahmet Zeyd Tetik aynı zamanda orta seviyede Arapça bilmektedir
Uzun bir dönem yurtdışında yaşamış olmanın verdiği avantajla farklı bir bakış açısına sahip olan sanatçı bu ilk albümünde Türkçe, Fransızca ve Arapça eserlere yer vermiştir
Bu eserlerin bir tanesi babasına bir tanesi abisine bir taneside kız kardeşine aittir ‘’Sanatçı bir aileden gelmek’’ kavramının tam olarak içini dolduran bu duruma sanatçı Ahmet Zeyd Tetik, ‘‘Sanatla sonradan değil doğarken tanıştım’’ demektedir

ALBÜM PARÇA SIRALAMASI
1- Ey Sevgili
2- Yalan Dünya
3- Kel Hulminera
4 - Selam Olsun
5 - Genç Umudum
6- Ya İlahe
7 - Roi Sauveur
8 - Bir Adım Kaldı
9 - Nedir Bu Düşmanlık
10- Sen Varsın
11- Merhaba
12 - Ekremim
13-Korkakmısın
14-Kaybolan Gençlik

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
17,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla