Yalnız Mesajı Göster

Eski 06-11-2007   #62
Ergenekon

11/06/2007

Ey kudret ve Hâkimiyet ve Mâlikiyeti bütün zâhirî seyyid ve meliklerin hadsiz derecede fevkinde bulunan, şeref-i intisâbı hiçbir seyyidin intisâbına benzemeyen ve Ona mensup olana kudretiyle herşeyi musahhar eden Hâkim-i Ezelî,

Ey lisân-ı hal ve kal ile edilen bütün dualara nihayetsiz rahmet ve kudretiyle ve nihayetsiz hikmetinin muktezâsınca icâbet eden Mücîb-i Rahîm,

Ey bütün hayır ve hasenât Onun elinde bulunan ve Onun tevfikiyle vücuda gelen, her hayrâtı yazan, her hasenâtı kaydeden, her a''mâl-i sâlihayı muhâfaza eden ve her hizmetin ücretini ve her hasenâtın mükâfâtını veren Hafîz-i Alîm,

" Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır"

"Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım"

"Yâ Rabb sana hamdediyoruz, ve bu hamdimizi kâfi görmüyoruz; îfâ edilmiş saymıyoruz ve nankörlük etmiyoruz, ni'metlerinin hiç birinden müstağnî değiliz"

"Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir Ben zelîlim beni azîz kıl Ben sana muhtacım, beni rızıklandır"

"Ey Rabbim şehâdet ederim ki Senden başka hiç bir ilâh yok, ancak Sen varsın Şerîkin yok Senin ve yine şehâdet ederim ki Muhammed Senin kulun ve resûlündür Senden mağfiretini isterim ve Sana tevbe ederim"

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru Senin himâyenden başka bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir"

Ya Rabbi! Benim için hayırlısını ver ve hayırlısını nasip et!

Amin!

Alıntı Yaparak Cevapla