Konu
:
Politik Tanıtım Seçim Kampanyası El Kitabı
Yalnız Mesajı Göster
09-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yavuz Sezer ’68 kuşağından olup Türkiye’nin politik yaşamının hareketli günleri içinde yaşadı ve politik olgunun topluma yansımasında, yaptığı TV programları ve politik filmleriyle çeşitli görevler yaptı
TRT’deki çalışmalarının ardından reklam sektöründe, partilerin seçim kampanyalarında reklam ajansları içinde çeşitli görevler üstlendi
Kampanyaların ülke sathındaki icrasında ve ulusal ve yerel TV kanallarında politik tanıtım olgusunu gerçekleştirdi
Elinizde tuttuğunuz kitap, bu birikimin ürünüdür
Bu kitap; politikayı geniş anlamıyla kavrayan ve çalışma alanını sadece siyasi partiler ve siyasi yapılarla sınırlamayan, sınırlı çalışmalar yerine uzun soluklu ve devamlılık arz eden Türk ve dünya insanının yararına olabilecek işleri gerçekleştirmeyi amaçlayanlar için okunmalıdır
Yaşadığınız ve algıladığınız toplumda, “Ben bu insanların dünyalarını değiştirmeliyim” dediğinizde; bu değişimi nasıl yapacağınızı gösteren bir bilgiye ihtiyaç duyacaksınız
Seçim Kampanyası El Kitabı; • Politik bilinç yaratır
/ Size, çevrenize ve topluma… • Demokrasiye katılımı öğretir ve yönlendirir
• Önemli konuların gündemini nasıl kuracağınızı gösterir
• Politik tercihleri demokratik platformda birleştirmeyi öğretir
• Birey ve örgütlerin bakışlarını demokratik birleşmeye taşımanın yollarını çizer
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
haber ver
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul