Konu
:
Okuldaki Çocuklarımız
Yalnız Mesajı Göster
Okuldaki Çocuklarımız
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Okuldaki Çocuklarımız
Okuldaki Çocuklarımız
Kendi deyişi ile: O "güncel bir eğitim dinazorudur
"
1955 yılında Diyarbakır?ın Kabi (Bağıvar) köyünde İlkokul öğretmeni ve başöğretmen vekili olarak göreve başladığında 20 yaşındaydı
1958 yılından başlayarak on iki yıl ilköğretmen
okullarında kendi deyişi ile:
"Essah öğretmen
yetiştirmeye gönül ve emek verdi
"
Hatay Milli eğitim müdürlüğüne atandığında 35 yaşında "Dante gibi ortasındaydı ömrün"
Kırk yaşında Milli Eğitim Bakanlığından ayrıldıüniversitede kendi deyişi ile: "bildiklerinin yeniden inşasına (yapılandırmasına) girişti
"
Kırk beş yaşında aldığı Eğitim Yönetiminde doktora unvanını 1995 yılında profesörlük kariyeri ile noktaladı
Üniversite çatısı altındaki akademik yaşamını 2002 yılında emekli olarak tamamladı
Kendi deyişi ile: "Çekildi izzet-i ikbal ile babı ulemadan"
Bu gün (2008) yetmiş üç yaşında kendi deyişi ile: "Gerçek anlamda eylemli akademik yaşantısını" insan kaynağının geliştirilmesi çalışmaları ile sürdürmektedir
Öğrenciler anne-babalar öğretmen ve okul yöneticileri ile AÇO (Aile_Çocuk_Okul) Birlikte Başarım Hizmetlerini sürdürüyor
Kendi deyişi ile: "Birikimlerini İnsanların başarısı ve mutluluğu için herkes ile paylaşmaktan ÇOK MUTLU
"
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
haber ver
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul