Konu
:
Doğal İlk Yardım
Yalnız Mesajı Göster
Doğal İlk Yardım
09-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Doğal İlk Yardım
Doğal İlk Yardım
Sakin ol
Hızlı hareket et
Ne yapacağını bil
Bu üç kural doğal ilk yardımın temelleridir
Bunlar hayat ve ölüm, yaralanma ve sakatlanma, hastanede bir gece ve bakım evinde bir yaşam arasındaki farkın anlamı olabilirler
Maalesef, pek çoğumuz bir sorun karşısında sakin olmayı ve hızlı hareket etmeyi becermemize rağmen, çok azımız acil bir durum veya kaza meydana geldiği hallerde ne yapılması gerektiğini gerçekten bilir
Hatta çok daha azımız iyileştirici bitki ve ev ilaçlarının ne zaman ve nasıl kullanılacağını bilir
Bu kitabın yazılmasının nedeni budur
Acil ilk yardım uygulamaları için ihtiyaç duyduğunuz tüm teknikleri, 75’den fazla yaralanma ve durumlar için özel talimatlar, ve açıkça tıbbi ilk yardımın gerekli olduğu halleri kapsar
Ayrıca hazır halde tutmanız gereken üç değişik ilk yardım çantası için ihtiyaç duyacağınız bileşenlerin tam listesi de burada bulunmaktadır: evde bulunacak bitkisel bir çanta, aracınızda bulunacak bir yaşam destek çantası ve günlük hayatta kullanacağınız el çantanız veya evrak çantanızın içine sıkıştıracağınız bir seyahat çantası
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
8,52 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul