Konu
:
Allah'ın Kullanılmasına Ve Kut İstismarına Karşı Atatürk
Yalnız Mesajı Göster
09-12-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
"Allah''ın Kullanılmasına ve Kut İstismarına Karşı Atatürk" adını verdiğim bu incelemeye dört yıl kadar önce başlamıştım
20
yüzyılı, Ulu Tanrı''nın Türk Ulusu''na bağışladığı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk''ün sayesinde, tam bağımsız, özgür ve onurlu bir devlet olarak geride bırakmış olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti''nin; 21
yüzyıl başında, Atatürk''ü ve devrimlerini yok sayarcasına karşı karşıya bırakıldığı "Kut İstismarcılığı" ve "Tanrı''yı kullanarak halkın sömürüsüne ve aldatılmasına dayalı gerici eylem ve uygulamalar"; aciz benliğimde ne denli haklı olduğum yolunda bir duygu uyandırdı
Hele, içinde bulunduğumuz 2006 yılının Ekim ayında çıkarılan gazetelerinde "abdest suyunun insan kanındaki alyuvarları artırdığını ve bunun Milli Eğitim Bakanlığı''nın ders kitaplarında da yer aldığını" okuyunca dehşete kapıldım!(Kitabın İçinden)
14
0x20
0
Ciltsiz
2
Hamur
Çevirmen : -
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
13,25 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul