09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Açıklamalı Yemek Kitabı 3 (ciltli )
Açıklamalı Yemek Kitabı 3 (ciltli )
[*] Yemek Listesi Hazırlama Sanatı, Ekonomik Menüler, Dünya Mutfağı, Krepler, Pudingler, Sufleler
"Açıklamalı Yemek Kitabının 3 cildinin konuları 5 bölüm halinde beğenilerinize sunulmuştur Birinci bölüm Yemek Listeleri Düzenleme Sanatı ve Davet Yemekleri; ikinci bölüm Günlük Ekonomik Menüler; üçüncü bölüm Dünya Mutfakları; dördüncü bölüm Krepler; beşinci bölüm Puding ve suflelerden oluşmaktadır
Yaşamak için yemek yemek zorundayız ancak günlük gereksinmemizi karşılayacak yiyeceklerin seçiminde; nitelikleri, besin değerleri, yiyeceklerin birbiriyle uyumu, sağlıklı pişirilmeleri önem arz etmektedir Kitaplarımda bu önemi gözönüne alarak tarifleri vermeye çalıştım Özellikle davet yemeklerinin düzenlenmesi ve seçiminde bahsettiğim bu konular daha da önemlidir Diğer bir bölümde ise günlük ekonomik ve kolay uygulanabilir mönülerden seçilmiş örnekler verilmiştir
Günlük mönülerde yemekler özellikle az yağ kullanılarak hazırlanmış, yapımı kolay ve sağlıklı tariflerdir Bir başka bölümde ise Dünya Mutfaklarından örnekler vermeye, bazı ülkelerin mutfaklarının özelliklerini kısaca sizlere sunmaya çalıştım Seçtiğim yabancı kaynaklı yemekler mutfaklarımızda da uygulanabilir özellikte olan tariflerdir
Mutfaklarımıza yeni girmeye başlayan krepler, puding ve sufleler de bu kitabımızda yer almaktadır "
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
38,50 TL
|
|
|