09-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Art Course - Videolu Resim Dersleri 13 Vcd + 2 Kitap
Art Course - Videolu Resim Dersleri 13 Vcd + 2 Kitap
Cambridge Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri tarafından hazırlanan, 13 VCD ve 2 kitaptan oluşan bu eğitim seti ile kendi evinizde, kendi hızınızla, resim tekniklerini uygulamalı olarak öğreneceksiniz
Teknikler, tavsiyeler ve püf noktaları İngiltere''nin önde gelen resim eğitmenleri tarafından veriliyor Özel bir stüdyoda çekilen resim derslerinde suluboya, yağlıboya , akrilik ve pastel malzemelerinin nasıl kullanılacağı anlatılıyor Eğitmeni izleyerek dersleri takip etme açısından çok faydalı bu videolar ile kısa sürede eser vermeye başlayacaksınız
Adım Adım Videolu Resim Dersleri, 13 VCD''nin yanı sıra iki sanat tarihi kitabı içeriyor Dünyanın En Bilinen Tabloları isimli ilk kitap, 20 yüzyılın sanatsal yaklaşımlarını, çağa damgasını vuran eserleri ve sanatçıları bir araya getiriyor Resim ve Heykelin Öyküsü isimli diğer kitap ise, Orta Çağ''dan günümüze dek süregelen akımlar ve sanatçıları birlikte inceliyor
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
215,54 TL
|
|
|