09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Açıklamalı Yemek Kitabı - 4
Açıklamalı Yemek Kitabı - 4
Dördüncü kitabımda ‘Hamur İşleri’ konularına ağırlık verdim Hamur işleri denince yalnız makarna ve böreklerimiz aklımıza gelmemeli 
Günlük gereksinmelerimiz arasında yemeklerimize ek olan çeşitli ekmeklerimiz mayalı hamurdan yapılan pideler,pizza ve poğçalar; çeşitli börekler ve hamur tatlıları; biskivü ve kurabiyeler, yaş pastalar, kekler, tart ve tartalötlerin hepsi hepsi hamur işleri bölümünde yer alırlar
Hamur işleri ve tatlılar doyurucu oldukları kadar enerji verici karbonhidratlı yiyeceklerdir Günlük kalori gereksinmemizin yarısından fazlası (ekonomik olarak) bu yiyeceklerle karşılanır Özellikle fazla enerji tüketen sporcular, işçiler, büyüme döneminde olan gençler için karbonhidratlı yiyeceklerin kullanılması daha önerilmektedir
Daha az enerji harcayan, istirahat halinde, fazla kilolu ve yaşlı kimselerin hamur işleri ağırlıklı yiyeceklerin daha az tüketmeleri de unutulmamalıdır
Tercih sizleri dostlarım  Bazı durumlarda canımızın çektiği yiyeceklerden kaçamaklar yapsak da sağlığımız açısından bilinçli beslenme kurallarına dikkat etmemiz kendimize edeceğimiz iyilik olmalıdır
Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam içinde, ağız tadıyla iyi günler dilerim
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
38,50 TL
|
|
|