Yalnız Mesajı Göster

Tatlı Ve Pasta Öğretimi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tatlı Ve Pasta Öğretimi



Tatlı Ve Pasta Öğretimi

Bu eser, meraklı bir ev kadını ve tam bir anne olarak yetişecek genç kızlarımız için bir rehber niteliğinde hazırlanmıştır

Meraklı bir ev kadınının, kendi eliyle kolaylıkla hazırlayacağı tatlı ve pastalara kendi özentisini koyarak ailesine ve konuklarına sunması, kendisine ayrı bir kişilik kazandırır Bunlar kendi eseridir, bunlarda kendi zevki göze çarpar
Elinizdeki bu cilt, iki ayırımla oluşmuştur
Birinci Ayırım:
Alaturka tatlı, komposto ve reçeller: Şekeri en iyi kullanan millet, Türkler olmuştur Türk tatlılarındaki hoş çeşit ve incelik, kültürümüzün estetik yönünün en canlı anlatımıdır Kitaptakiler atalarımızın bize miras bıraktığı reçetelerdir Büyük bir titizlikle toplanmış, yenilikler eklenmiş, her reçete defalarca deneyerek, kitaba alınmıştır
İkinci Ayırım:
Alafranga tatlı, pasta''lardır: Batılıların kullandığı bu reçeteler de titizlikle toplanmış: deneyleri yapılarak ve bizden de birçok şey katılarak sunulmuştur

Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
30,18 TL

Alıntı Yaparak Cevapla