09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ot - Yaban Yeşilleriyle 100 Nefis Tarif
Ot - Yaban Yeşilleriyle 100 Nefis Tarif
Güneşin altında istediği yerde biten, yağmurla sulanan, tohumunu rüzgâra teslim eden tertemiz otlarımız  En temiz gıdamız  
Saymakla bitmeyecek kadar çok çeşidin içinden seçtiği pratik tariflerle Gökçen Adar, Anadolu ot kültürünün küçük bir özetini sunuyor Otları ayıklama, yıkama, haşlama, pişirme sırasında dikkat etmeniz gereken püf noktaları aktarıyor; bu sayede yeşil, mutfağınıza ilk adımı atmış oluyor 130 otun nasıl kullanılacağını gösteren tablo ile de otlar mutfağınızın her yanını sarıyor!
Deniz Börülcesi Çorbası, Arapsaçı Mücveri, Domatesli Turp Otu Kavurması, Isırgan Unlaması, Enginarlı Tilkişen, Pırasalı Isırgan Pidesi, Karabaş Otu Reçeli  Yaban yeşilleriyle birbirinden lezzetli çorbalar, salatalar, kavurmalar, tencere yemekleri, dolmalar, pilavlar, tatlılar  Güneşin altında istediği yerde biten, yağmurla sulanan, tohumunu rüzgâra teslim eden tertemiz otlarımız  En temiz gıdamız  
Saymakla bitmeyecek kadar çok çeşidin içinden seçtiği pratik tariflerle Gökçen Adar, Anadolu ot kültürünün küçük bir özetini sunuyor Otları ayıklama, yıkama, haşlama, pişirme sırasında dikkat etmeniz gereken püf noktaları aktarıyor; bu sayede yeşil, mutfağınıza ilk adımı atmış oluyor 130 otun nasıl kullanılacağını gösteren tablo ile de otlar mutfağınızın her yanını sarıyor!
Deniz Börülcesi Çorbası, Arapsaçı Mücveri, Domatesli Turp Otu Kavurması, Isırgan Unlaması, Enginarlı Tilkişen, Pırasalı Isırgan Pidesi, Karabaş Otu Reçeli  Yaban yeşilleriyle birbirinden lezzetli çorbalar, salatalar, kavurmalar, tencere yemekleri, dolmalar, pilavlar, tatlılar 
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
8,93 TL
|
|
|