09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beslenme Ve Besin Teknolojisi
Beslenme Ve Besin Teknolojisi
Bu kitap insan organizması için gerekli besin ögelerini, işlevlerini, bulunduğu kaynakları ve bu kaynaklardan en üst düzeyde yararlanma ilkelerini, yemek planlama, menü ve sofra düzenleme, mutfak yapısı, düzeni, sanitasyonu, diyet analizi ve diyetin yeterlilik düzeyinin belirlenmesini içermektedir Kitapta teorik bilgilerin yanı sıra laboratuvar çalışmaları da bulunmakta, sıvı ortamda besin öğelerinin gösterdiği özellikler, çeşitli koşullarda besinlerin uğrayacağı değişiklikler ve yiyecek hazırlama ilkelerine yer verilmektedir Daha önce alınan besin kimyası dersinde edinilen ve bu kitapta yer alan teorik bilgiler deney ve uygulamalarla pekiştirilmektedir (Tanıtım Yazısı´ndan)
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
13,83 TL
|
|
|