06-08-2007
|
|
Ergenekon
|
08/06/2007

"Ey Rabbim! Senin ilmine müracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin büyük fazlından diliyorum; çünkü sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin "
"Hamd ederim Allah'a ki, her şey O'nun azameti önünde küçük kalmıştır Hamdederim Allah'a ki her şey O'nun izzeti karşısında zelîldir Hamd ederim Allah'a ki her şey O'nun mülk ü saltanatına boyun eğmiştir Hamd ederim Allah'a ki, her şey O'nun kudretine teslîm olmuştur "
"Allah'ım hatâlarımı kar ve dolu suyu ile yıka Beyaz bir elbiseyi temizlediğin gibi kalbimi de hatalardan temizle Benimle hatalarımın arasını, maşrıkla mağribin arasını uzak kıldığın gibi uzak kıl "
"Yarattıklarının şerrinden Allah'ın tam kelimelerine sığınırım"
"Başka bir ilâh yok, ancak Allah var O'nun şerîki yoktur Mülk O'nundur, hamd de O'nundur O her şeye kaadirdir Allah'ım, Senin verdiğine engel olacak da yoktur, vermediğini verecek de yoktur Ve servet sahibi olanlara servetleri sana karşı bir menfaat veremez "
Ey Rabbim! Helâl kıldıklarını bana kâfi kılarak haram kıldıklarından beni muhafaza et, beni fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl!"
"Ey mülkün mâliki olan Allahım! Sen mülkü dilediğine verirsin, mülkü dilediğinden çeker alırsın Dilediğini azîz kılarsın, dilediğini zelîl kılarsın Hayır senin elindedir Muhakkak sen herşeye kadirsin Ey dünyâ ve âhiretin Rahmanı! Sen onu dilediğine verirsin, dilediğine vermezsin Beni, senden başkasının acımasından müstağnî kılacak bir rahmet ile bana rahmet eyle "
Amin
|
|
|